Βάσω Καραντάσιου και Πένυ Καραγκούνη στο Sportify της ΕΡΤ1

SNOW VOLLEYBALL ,

Στην εκπομπή Sportify της ΕΡΤ1 ήταν καλεσμένες την Πέμπτη 7/2 οι Βάσω Καραντάσιου, Πένυ Καραγκούνη σε απευθείας μετάδοση από την πλατεία Άρεως στη Τρίπολη με τον δημοσιογράφο Νίκο Παγιωτέλη.

Με αφορμή το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley, η «μαμά» και η «κόρη» του beach volley, μίλησαν για τη 2η διοργάνωση στα χρονικά που θα πραγματοποιηθεί στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 

Η Βάσω Καραντάσιου δήλωσε: «Το δοκίμασα πέρυσι, μου άρεσε και είπα φέτος γιατί όχι άλλη μία φορά. Με παπούτσι είναι ευκολότερο απ'ότι ξυπόλυτη στην άμμο. Το μόνο θέμα είναι το κρύο, όμως αυτό λύνεται με το σωστό ντύσιμο και την διαρκή κίνηση. Φέτος θα είναι και 3Χ3, οι αθλητές θα έχουν περισσότερες ανάσες. Όσοι έρθουν να παίξουν και να παρακολουθήσουν σίγουρα θα διασκεδάσουν γιατί είναι τελείως διαφορετικό από την άμμο και είναι μία καινούργια εμπειρία».



Η Πένυ Καραγκούνη δήλωσε: «Προσωπικά για μένα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσω να παίξω στο χιόνι. Με το ποδοσφαιρικό παπούτσι θα είναι πιο εύκολο απ'ότι στην άμμο, όμως εγώ φοβάμαι μην γλιστρήσω πιο πολύ. Αν και αγώνας επίδειξης, εγώ θα παίξω για να κερδίσω. Από φέτος είναι 3Χ3 και θυμίζει λίγο το beach volley τη δεκαετία του 80 όταν ξεκίνησε. Με τρίτο παίκτη μπορεί να είναι πιο εύκολο, όμως οι ομάδες πρέπει να κάνουν λίγο προπόνηση και να δουν πως θα μοιράσουν το γήπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Δήμο Τρίπολης που φιλοξενεί αυτή τη διοργάνωση, προσωπικά έχω καταγωγή από εδώ και νιώθω πολύ οικεία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τις αθλητές και τις αθλήτριες».

Στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης μίλησε και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο οποίος τόνισε: «Ευελπιστούμε σε μία πολύ πετυχημένη διοργάνωση και να μπορέσουμε να παίξουμε ρόλο σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το νέο και ωραίο άθλημα στο βουνό. Αποδεχτήκαμε τη τιμή της Ομοσπονδίας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια. Η πόλη της Τρίπολης αγαπάει τον αθλητισμό και το έχει αποδείξει περίτρανα. Θα είναι ένα διήμερο γιορτής και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε αυτή τη διοργάνωση».

Σχετικά Άρθρα