ΑΣΠ Κόρινθος: Νέα σεζόν, νέοι στόχοι

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Μετά την πρώτη αναγνωριστική χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, ο ΑΣΠ Κόρινθος μπαίνει δυναμικά στη νέα σεζόν με στόχο την παραμονή και την εδραίωση στη Volleyleague γυναικών.

Ο έμπειρος τεχνικός Βαγγέλης Περόπουλος ανέλαβε να οδηγήσει τον σύλλογο της Πελοποννήσου στο φετινό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας λίγες προσθήκες και μαζί με τις οκτώ παραμονές, έχει δημιουργηθεί ένα νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ.

Η Κόρινθος απέκτησε δύο ξένες. Την 22χρονη Αμερικανίδα ακραία Ρέιτσελ Κοξ και την 26χρονη διεθνής Αυστραλή Ελίσα Μπλόους. Η Κοξ βρίσκεται στη πρωτεύουσα της Κορινθίας από τα τέλη Αυγούστου, ενώ η Μπλόους που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες, αναμένεται στην Ελλάδα στις 30 Οκτωβρίου.

Στον σύλλογο επέστρεψε η Φωτείνη Μπίσκου μετά από έναν χρόνο στην ΑΕΚ, ενώ από την Κρήτη και τη Μεσσαρά ήρθε η πασαδόρος Γεωργία Ξαγοραράκη. Αρχηγός της ομάδας είναι η Νάντια Παναγοπούλου, η πιο παλιά αθλήτρια της Κορίνθου και μαζί πανηγύρισαν όλες τις ανόδους από το τοπικό πρωτάθλημα.

Το ρόστερ του ΑΣΠ Κορίνθου ΕΔΩ .

Βαγγέλης Περόπουλος: «Παραμονή και καλή οργάνωση για να έχει η ομάδα μέλλον»

Ο προπονητής της Κορίνθου Βαγγέλης Περόπουλος δήλωσε: 

«Το φετινό πρωτάθλημα από την στιγμή που θα διεξαχθεί με 12 ομάδες σίγουρα θα είναι καλύτερο. Οι περισσότερες εξ αυτών έχουν ενισχυθεί και θα είναι ανταγωνιστικές. Στόχος της Κορίνθου είναι η εξασφάλιση της παραμονής και η καλύτερη οργάνωση της με σκοπό να έχει μέλλον στη κατηγορία. Από την προετοιμασία είμαι ευχαριστημένος παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε. Παίξαμε μόλις ένα φιλικό χωρίς απουσίες. Πρέπει να βρούμε τον καλό μας εαυτό τώρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Θα πάμε στη Νάξο για την πρεμιέρα, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και αξιοπρόσεκτη πορεία τα τελευταία χρόνια. Πάμε να παίξουμε καλό βόλεϊ με τις δυνατότητες που έχουμε και ό,τι προκύψει».

Σχετικά Άρθρα