ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil: Για 19η σεζόν στη Volleyleague

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Για 19η συνεχή σεζόν, ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil θα βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ. Η ομάδα των Μεσογείων είναι και η μοναδική από τις 12 του πρωταθλήματος που έχει συνεχή παρουσία στη Volleyleague Γυναικών.

Ο ΑΟΜ έχει μεγάλη παράδοση και στις ακαδημίες του με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Γι'αυτό τον λόγο, για άλλη μία σεζόν ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ είναι από τους μικρότερους της κατηγορίας (μ.ο. 19 έτη) με σκοπό να αναδειχθούν οι αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων.

Στο τιμόνι της ομάδας παρέμεινε ο Κώστας Σωτηρόπουλος, ο οποίος πήγε στο Μαρκόπουλο στο μέσο της σεζόν 2017-18. Συνολικά έγιναν επτά προσθήκες, εκ των οποίων οι τρεις είναι από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε η Σέρβα πασαδόρος Μίλιτσα Κνέζεβιτς, η Αμερικανίδα ακραία Φαμπιάνα Ρόσας και η Ουκρανή ακραία Πολίνα Λιουτίκοβα οι οποίες θα δώσουν εμπειρία στο νεανικό σύνολο του Μαρκοπούλου.

Από τον Ηρακλή Κηφισιάς ήρθε η διεθνής λίμπερο Χριστίνα Κόττα και η ταλαντούχα ακραία Βίκυ Παπαδοπούλου. Την διαδρομή από Ηλιούπολη-Μεσόγεια έκαναν οι πασαδόρος Νεφέλη Χατζηγρηγορίου και η κεντρική Θεοδώρα Μπόκη.

Το ρόστερ του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα