Φιλιώ Μάρκου: «Παίζαμε για τις στιγμές που σου προσφέρει ο αθλητισμός»

MVP ,

Αναμνήσεις από την εποχή που πρωταγωνιστούσε με την φανέλα του ΒΑΟ "ξύπνησαν" για την Φιλιώ Μάρκου, όταν παραβρέθηκε στο κλειστό των Κυμίνων για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Μακεδόνων με τον Άρη.

«Ήταν πολύ ωραία αίσθηση γιατί είχα καιρό να πάω σε αγώνα βόλεϊ. Θυμήθηκα τα χρόνια που έπαιζα και η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Την περίοδο που αγωνιζόμουν δεν έβλεπες τέτοιο παλμό στην κερκίδα, τέτοια ζωντάνια από τον κόσμο» είπε αρχικά στο volleyball.gr η Φιλιώ Μάρκου που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κιέρα Χολστ, την οποία βράβευσε για την ανάδειξή της ως MVP της 8ης αγωνιστικής.

«Εντυπωσιάστηκα με την Χολστ. Πολύ καλή αθλήτρια, κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο και ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος. Της άξιζε το βραβείο της MVP και σίγουρα αν συνεχίσει να παίζει έτσι όπως την είδα εγώ, θα πάρει και άλλα βραβεία» είπε η πρώην διεθνής αθλήτρια που διετέλεσε και αρχηγός της Εθνικής Γυναικών με προπονητή τον Γιώργο Δερμάτη, πριν συνεχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων και αρχίσει τις συγκρίσεις του τότε με το τώρα.

«Η μεγαλύτερη διαφορά που διαπίστωσα από τα χρόνια που αγωνιζόμουν είναι οι σωματοδομές των αθλητριών. Είναι ψηλότερες, περισσότερο γυμνασμένες και αυτό ανεβάζει και το θέαμα του αγώνα. Στην εποχή μου τα πράγματα ήταν πιο απλά, σκεφτόσουν μόνο πότε θα παίξεις. Πλέον, υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου για να είσαι επαγγελματίας αθλητής».

Σχετικά Άρθρα