Έλενα Τσβίγιοβιτς: «Καλή αρχή για μία φοβερή σεζόν με το Μαρκόπουλο»

Magazine ,

Αποκτήθηκε από το Μαρκόπουλο για να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και μετά από μόλις δύο αγωνιστικές έχει ήδη ξεκινήσει και δείχνει το ταλέντο της. Ο λόγος για την 27χρονη Μαυροβούνια ακραία Έλενα Τσβίγιοβιτς, η οποία σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει ήδη δύο βραβεία MVP στη Volleyleague. Το πρώτο το κατέκτησε με τους Μακεδόνες την 14η αγωνιστική της σεζόν 2018-19 και το δεύτερο το Σάββατο 27/10 μετά την εμφάνιση της στην εκτός έδρας νίκη του Μαρκόπουλου με τον Άρη.

Η Έλενα Τσβίγιοβιτς στο άκουσμα της είδησης ότι κατέκτησε το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας για την 2η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών δεν έκρυψε την συγκίνησή της και αφιέρωσε τον τίτλο σε όλους όσοι την στηρίζουν καθημερινά.Αναλυτικά:

Για την επιλογή να αγωνιστεί στο Μαρκόπουο: «Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα ως χώρα και τη περυσινή σεζόν πέρασα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη με τους Μακεδόνες. Έκατσα και σκέφτηκα ότι στην Αθήνα και στο Μαρκόπουλο θα έχω καλή ζωή και θα βοηθήσει στη καριέρα μου αν αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήξερα από πριν την πασαδόρο του Μαρκόπουλου την Μίλιτσα Κνέζεβιτς που είναι φίλη μου και μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Στις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο κ. Ευαγγελίου κατάλαβα ότι ο σύλλογος λειτουργεί επαγγελματικά, έχει ατμόσφαιρα οικογένειας και ήθελα να είμαι και εγώ μέλος μίας τέτοιας ομάδας».

Για το πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό. Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ σε σχέση με πέρυσι και αυτό είναι καλό για την Ελλάδα γενικότερα. Θα βοηθήσει να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά στο βόλεϊ για να ανέβει περισσότερο και η Εθνική ομάδα».
   
Για το δεύτερο βραβείο MVP: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό και ευχαριστώ τον Θεό. Το βραβείο είναι κίνητρο για όλες τις αθλήτριες και προσωπικά για εμένα ξεκινάει η σεζόν με πολύ καλό τρόπο. Είναι κίνητρο και για όλη την ομάδα, καθώς προήλθε από τη μεγάλη νίκη που κάναμε στην έδρα του Άρη».

Που αφιερώνει το βραβείο: «Πάνω απ'όλα στον Θεό και στον Άγιο Παρασκευά, τον προστάτη μου. Στον φίλο μου Μάριο στη Σερβία για την καθημερινή του στήριξη, στην οικογένειά μου που είναι μακριά και φυσικά στην ομάδα του Μαρκόπουλου και στις συμπαίκτριές μου. Ελπίζω να είναι η αρχή για μία φοβερή σεζόν».

Αν προτιμάει την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη: «Δύσκολο να απαντήσω. Πέρασα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη, αλλά απολαμβάνω και την παραμονή μου στην Αθήνα. Είναι δύο πόλεις με πολλές επιλογές για να περάσεις τον χρόνο σου».

Σχετικά Άρθρα