Διάθεση, χαμόγελα και συγκέντρωση στον στόχο στην Εθνική Νεανίδων (photos-videos)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Χωρίς τις Έλενα Καρακάση, Γεωργία Τσελέπη θα παραταχθεί η Εθνική Νεανίδων στα παιχνίδια των μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 που θα γίνουν στη Σάμο το διάστημα 28-30 Ιουνίου, λόγω σπουδών των κοριτσιών στην Αμερική. 

Πλέον, ο Νίκος Μπουτσορής το 10ήμερο που βρίσκονται οι νεάνιδες στο Βαθύ της Σάμου, προετοιμάζει την ομάδα χωρίς τις δύο βασικές του αθλήτριες στην πάσα και στην διαγώνιο.

Η Ολλανδία από τους αντιπάλους μας είναι η δυνατότερη ομάδα και γι'αυτό την έχουμε αντίπαλο μας την τελευταία αγωνιστική. Οι άλλες δύο ομάδες Σλοβακία, Σλοβενία με βάση την ανάλυση των Ομοσπονδιακών προπονητών στον τρόπο παιχνιδιού της, είναι στα ίδια επίπεδα και ο στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι κυνηγήσει τις δύο νίκες και να πάει με αβαντάζ στο τελευταίο παιχνίδι με την Ολλανδία.

Οι αθλήτριες του Νίκου Μπουτσορή είναι συγκεντρωμένες στον στόχο, η προετοιμασία που ολοκληρώνεται την Τετάρτη πραγματοποιείται μέσα σε καλό κλίμα και άπαντες είναι έτοιμοι για την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ Κ19.

«Το κλίμα είναι καλό και ευχάριστο. Πλησιάζουν οι αγώνες και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα και αποτελεί συστατικό επιτυχίας. Συνεχίζουμε με τα ίδια συστατικά που δουλέψαμε στην Πορταριά στον προηγούμενο προκριματικό γύρο. Προσδοκούμε και πιστεύουμε στην πρόκριση. Οι αντίπαλοί μας είναι καλές ομάδες και το επίπεδο των αγώνων θα είναι υψηλότερο σε σχέση με τα παιχνίδια στην Πορταριά» δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Μπουτσορής. 

Το πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ.









Σχετικά Άρθρα