Πανελλήνιο αγοριών Κ21: Οι δηλώσεις των προπονητών των τεσσάρων φιναλίστ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Έτοιμοι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας στην κατηγορία των εφήβων είναι οι προπονητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Πήγασου Πολίχνης, του Πανερυθραϊκού και της Α.Ε.Κ..

Η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21 ξεκινάει την Παρασκευή 24/3 στην Αλεξανδρούπολη και ολοκληρώνεται την Κυριακή 26/3.


Κώστας Μαζιώτης (Προπονητής Πήγασου Πολίχνης): «Στόχος ξανά ο τίτλος»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε ένα ακόμη Final 4, πόσω μάλλον όταν αυτό συμβαίνει για 3η σερί χρονιά. Πηγαίνουμε στην Αλεξανδρούπολη ως πρωταθλητές, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Όλες οι ομάδες που έχουν φτάσει στα τελικά είναι πολύ δυνατές και θα δούμε πολύ όμορφα παιχνίδια. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και πραγματικά να προσφέρουμε πολύ όμορφο θέαμα».

Γιώργος Ανδραβίζος (Προπονητής Μ.Γ.Σ. Εθνικού): «Όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες»

«Είναι ένα τουρνουά με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να κερδίσουν. Ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε και να ισοφαρίσουμε έτσι τους έξι τίτλους που έχει η Ορεστιάδα. Κι αυτή η φουρνιά του Εθνικού είναι από τις πολύ καλές και μπορεί να δώσει πράγματα τόσο στον σύλλογο, όσο και στο ελληνικό βόλεϊ γενικότερα καθώς όλη η εξάδα αγωνίζεται ήδη στις εθνικές ομάδες».

Γιώργος Ουτζής (Προπονητής Α.Σ. Πανερυθραϊκού): «Πρωταρχικός στόχος η ανάπτυξη των παιδιών»

«Αντικειμενικά, ο όμιλος που συμμετείχε η ομάδα μας ήταν από τους πιο δυνατούς. Μετά από μεγάλη προσπάθεια προκριθήκαμε δίκαια στο Final-4, όπως και η Α.Ε.Κ. από τον νότο. Δυστυχώς μία δυνατή ομάδα που άξιζε επίσης να προκριθεί, έμεινε εκτός. Το Final-4 θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Οι ομάδες που συμμετέχουν την εμπειρία από τελικές φάσεις. Αυτό θα ανεβάσει και το αγωνιστικό επίπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε. Θα αγωνιστούμε δίνοντας το 100% του εαυτού μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα ουσιαστικά. Είμαι χαρούμενοι που συμμετέχουμε και οι αθλητές μας είναι ενθουσιασμένοι. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα που μετράει, αλλά η όλη διαδικασία. Ένα Final-4 για τον αναπτυξιακό αθλητισμό αποτελεί μεγάλο εφόδιο για κάθε παιδί. Αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος. Η ανάπτυξη των παιδιών και μετά το αποτέλεσμα».

Γιώργος Μάντζιος (Προπονητής Α.Ε.Κ.): «Γιορτή του βόλεϊ»

«Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο της ΑΕΚ που βρίσκεται σ' αυτό το Final 4 και είμαι περήφανος για την ομάδα μου που κέρδισε το δικαίωμα της να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη καρδιά στην προημιτελική φάση και αυτό μας κάνει πραγματική ομάδα. Η πρόκριση της ομάδας στο Final 4 είναι το αποτέλεσμα της συντονισμένης δουλειάς που γίνεται με τον κο Άκη Χατζηαντωνίου και ουσιαστικά υλοποιεί τον σχεδιασμό που έγινε πριν δύο χρόνια, σύμφωνα με τον οποίο όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας συνδέονται άμεσα και ουσιαστικά με την αντρική ομάδα και με αυτήν ως πρότυπο, λειτουργούν μέσα στα ίδια πλαίσια. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε την κατάκτηση του στόχου για τον οποίο δουλεύουμε από την αρχή της σεζόν. Εύχομαι όλες οι ομάδες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και το τριήμερο στην Αλεξανδρούπολη να αποτελέσει μια γιορτή για το Βόλεϊ, προσελκύοντας όσο το δυνατόν περισσότερους νέους φίλους».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023


17.30: Α.Ε.Κ. - Πήγασος Πολίχνης, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Παπαχρήστου.
19.30: Μ.Γ.Σ. Εθνικός - Α.Σ. Πανερυθραϊκός, Διαιτητές: Παπαχρήστου, Ιωαννίδης.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

17.30: Α.Σ. Πανερυθραϊκός - Πήγασος Πολίχνης, Διαιτητές: Παπαβασιλείου, Κυριακίδης.
19.30: Μ.Γ.Σ. Εθνικός - Α.Ε.Κ., Διαιτητές: Κυριακίδης, Παπαβασιλείου.

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

16.00: Α.Ε.Κ. - Α.Σ. Πανερυθραϊκός, Διαιτητές: Μαργαριτίδης, Ιωαννίδης.
18.00: Πήγασος Πολίχνης - Μ.Γ.Σ. Εθνικός, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ιωαννίδης.

Σχετικά Άρθρα