ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ολοκληρώθηκε η δράση «Σχολικός Αθλητισμός – Παίζω Βόλει» σε συνεργασία του Δήμου Ζωγράφου και της ΕΟΠΕ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το φεστιβάλ βόλεϊ στο πλαίσιο της δράσης «Σχολικός Αθλητισμός – Γιορτές Αθλημάτων: Παίζω Βόλεϊ», που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίριση ολοκληρώθηκε σήμερα.

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. στην σχολική δράση του Δήμου Ζωγράφου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά υποδέχθηκαν οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου τη δράση «Σχολικός Αθλητισμός – Γιορτές Αθλημάτων: Παίζω Βόλει», που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου, στο Κλειστό Γήπεδο της Ωρίωνος, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Βασίλη Θώδα.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σολκίδης και Κουτουνίδης έδειξαν το βόλεϊ στο 24ο Δημοτικό σχολείο Ευόσμου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης και Δημήτρης Σολκίδης υποδέχθηκαν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Ευόσμου το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σταύρος Γεράνιος στο 56ο Δημοτικό σχολείο Πάτρας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σταύρος Γεράνιος επισκέφτηκε το 56ο δημοτικό σχολείο της Πάτρας που βρίσκεται στο κεντρικό ιστό της πόλης και πολύ κοντά στα γήπεδα της ΕΑΠ αλλά και της Παναχαϊκής.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τζιουμάκας, Ναλμπάντης και Πάτρας στο 5ο Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Χρήστος Πάτρας, Σωκράτης Τζιουμάκας και Απόστολος Ναλμπάντης, όπου σε συνεργασία με τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Σχολείου, παρουσίασαν το άθλημα της πετοσφαίρισης στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ευθύμης Γούλας στο 3ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 3ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων επισκέφτηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γούλας Ευθύμης στα πλαίσια της επικοινωνίας του αθλήματος της Πετοσφαίρισης σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

O ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Ρηγάκος στο 1ο και 5ο Δημοτικό σχολείο Σπάρτης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Ρηγάκος πραγματοποίησε επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης στα τμήματα της Ε΄τάξης την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης στις τάξεις Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

Επίσκεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Κουτσογιάννη Μαρίνου στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου επισκέφθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κουτσογιάννης Μαρίνος, όπου σε συνεργασία με την Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του Σχολείου κ. Ζαχαροπούλου Κατερίνα, παρουσίασε το άθλημα της πετοσφαίρισης στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ' τάξης.

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. στο 15ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το τμήμα ανάπτυξης της ομοσπονδίας την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 έκανε επίσκεψη στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και για 2 ώρες οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Μπακοδήμος, Νίκος Μπουτσουρής, Παναγιώτης Λακασάς και Κώστας Γκούντας βρέθηκαν κοντά στους μαθητές και μαθήτριες όπου τους δίδαξαν πρακτικά και θεωρητικά τα μυστικά των δεξιοτήτων του Βόλεϊ.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σολκίδης και Κουτουνίδης στο 1ο Δημοτικό σχολείο Μαγνησίας Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαγνησίας Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης και Δημήτρης Σολκίδης.

Πάνω από 50 σχολεία έπαιξαν βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ στον Καρτερό

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022, διοργανώθηκαν Αθλητικές Δραστηριότητες: «Γνωριμία με τα Παράκτια αθλήματα» Οι δραστηριότητες διεξήχθησαν στις Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσει Καρτερού, σε συνεργασία των Διευθύνσεων ΔΕ και ΠΕ, των υπευθύνων Φ.Α.ΣΧ.Α Ηρακλείου με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την υποστήριξη του Ε.Α.ΚΗ και της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων «Ηράκλειο 23».

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σολκίδης και Κουτουνίδης στο 3ο Δημοτικό σχολείο Σίνδου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο της δράσης για την γνωριμία μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της Πετοσφαίρισης και την προώθηση αυτού, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης Στέλιος και Σολκίδης Δημήτρης σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σίνδου, Λαφαζάνη Έλενα, παρουσίασαν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 σε μαθητές και μαθήτριες, το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από κινητικές δραστηριότητες και διδασκαλία στην αυλή του σχολείου.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τζιουμάκας, Ναλμπάντης και Πάτρας στο 5ο Δημοτικό Καλαμαριάς

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στα πλαίσια της επικοινωνίας του αθλήματος της πετοσφαίρισης στα σχολεία, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Σωκράτης Τζιουμάκας, Απόστολος Ναλμπάντης και Χρήστος Πάτρας επισκέφθηκαν το 5ο Δημοτικό σχολείο Καλαμαριάς.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τζιουμάκας, Ναλμπάντης και Πάτρας στα Δημοτικά σχολεία Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στα πλαίσια της επικοινωνίας του αθλήματος της πετοσφαίρισης στα σχολεία, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Σωκράτης Τζιουμάκας, Απόστολος Ναλμπάντης και Χρήστος Πάτρας επισκέφθηκαν το 19ο και 72ο Δημοτικά σχολεία Θεσσαλονίκης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ευθύμης Γούλας στα σχολεία των Τρικάλων

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο 9ο Γυμνάσιο και 26ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων βρέθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ευθύμης Γούλας, στα πλαίσια της επικοινωνίας του αθλήματος της πετοσφαίρισης στα σχολεία.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης και Δημήτρης Σολκίδης στο 12ο Δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο της δράσης για την γνωριμία μαθητών και μαθητριών με το άθλημα της πετοσφαίρισης και την προώθηση αυτού, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης και Δημήτρης Σολκίδης σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων, Σταυρούλα Τσακιράκη Γιώργο Καραδήμο, παρουσίασαν την Πέμπτη 13/10 στους μαθητές και στις μαθήτριες, το άθλημα της πετοσφαίρισης μέσα από κινητικές δραστηριότητες στο Σχολικό Γυμναστήριο "Μαρία Καλπακίδου".