ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Εκατό παιδιά από το 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου Μεσογαίας έπαιξαν βόλεϊ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων επισκέψεων των ομοσπονδιακών προπονητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στα σχολεία της χώρας, κλιμάκιο του τμήματος ανάπτυξης επισκέφτηκε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου το 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. συμμετέχει στην δράση «Σχολικός Αθλητισμός Δ' Αθήνας»

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Δ' Αθήνας και στο πλαίσιο της δράσης «Σχολικός Αθλητισμός Δ' Αθήνας» διοργάνωσαν αγώνες πετοσφαίρισης με γυμνάσια των νοτίων προαστίων στα κλειστά γυμναστήρια Δ.Α.Κ. Παλαιού Φαλήρου και στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Γιώτα Κεφαλά στο Δημοτικό σχολείο Κοκκινοχώματος

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Επίσκεψη-ενημέρωση-βιωματική δράση από την ομοσπονδιακή προπονήτρια Γιώτα Κεφαλά πραγματοποιήθηκε στο Δημ.Σχ.Κοκκινοχώματος στα πλαίσια ενεργειών διάδοσης του αθλήματος από την Ε.Ο.ΠΕ.

Ο Γιάννης Ρηγάκος στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης και στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Πολυχρονάκου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ ο περιφερειακός προπονητής Γιάννης Ρηγάκος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκου την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις Τάξεις Β΄,Ε΄και ΣΤ΄και στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις τάξεις Α΄και Γ΄.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος στα κλιμάκια Μεσσηνίας στην Καλαμάτα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Κορασίδων Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 13/11 οι προπονήσεις των κλιμακίων παγκορασίδων και παμπαίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.

150 μαθητές του Δήμου Παγγαίου έπαιξαν βόλεϊ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος της πετοσφαίρισης η Ε.Ο.ΠΕ μέσω της ομοσπονδιακής προπονήτριας Γιώτας Κεφαλά πραγματοποίησε επίσκεψη-ενημέρωση-βιωματικό παιχνίδι με περισσότερους από 150 μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Παγγαίου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ευθύμης Γούλας στο 5ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 5ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων επισκέφτηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ευθύμης Γούλας στα πλαίσια του προγράμματος της ΕΟΠΕ για επικοινωνία του αθλήματος της πετοσφαίρισης σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι ομοσπονδιακοί Κουτουνίδης, Σολκίδης και Αραμπατζής στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρούδας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρούδας στην Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης, Δημήτρης Σολκίδης και Θανάσης Αραμπατζής.

Η Ε.Ο.ΠΕ. στο νησί της Λήμνου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Μετά από πρόσκληση των σωματείων της Λήμνου, του Α.Π.Σ. Αετού Λήμνου και του Α.Ο. Ηφαίστου Λήμνου και των παραγόντων κ. Κώστα Σινάνη (Δήμαρχος Δήμου Άη Στράτη) και κα. Δήμητρας Παπάμαλη, το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. βρέθηκε στο νησί του Βορείου Αιγαίου και επισκέφτηκε τα τμήματα πετοσφαίρισης των δύο συλλόγων.

Οι ομοσπονδιακοί Γκούντας, Λακασάς και Ρουσάκης στο 3ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. αποτελούμενο από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Γκούντα, Παναγιώτη Λακασά και Γρηγόρη Ρουσάκη βρέθηκε στο 3ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου.

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. στο 9ο Γυμνάσιο Καλλιθέας και στο 6ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. αποτελούμενο από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Γκούντα, Γιώργο Μπακοδήμο, Παναγιώτη Λακασά και Νίκο Μπουτσουρή, βρέθηκε στο 9ο Γυμνάσιο Καλλιθέας και στο 6ο Γυμνάσιο Γλυφάδας.

Η Ε.Ο.ΠΕ. στο 1ο και 2ο Δημοτικό Διονύσου και Άνοιξης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο Διονύσου και Άνοιξης επισκέφθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Λιώσης, Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, Γρηγόρης Ρουσάκης, Παναγιώτης Λακασάς, Κώστας Γκούντας και Γιώργος Ουτζής με αφορμή την Πανρλλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.