ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πανελλήνιο γυναικών Κ18 (Ημιτελική φάση Λάρισα-Μοσχάτο): ΑΘΛΗΣΗ Μυτιλήνης, Ακαδημία ΔΕΚΑ, ΕΑ Λαρίσης και Ολυμπιακός προκρίθηκαν στην τελική φάση

Πανελλήνια,

Η ΑΘΛΗΣΗ Μυτιλήνης επικράτησε με 3-1 σετ της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και πήρε το πρώτο εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος γυναικών Κ18.

Πανελλήνιο γυναικών Κ18 (Γ' και Δ' Όμιλος Μοσχάτο): Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης

Πανελλήνια,

Τα ζευγάρια ΑΘΛΗΣΗ Μυτιλήνης - ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ θα αναμετρηθούν στο κλειστό του Μοσχάτου για την πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών Κ18.

Πανελλήνιο γυναικών Κ18 - Προημιτελική φάση (Α' και Β' Όμιλος Λάρισα): Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Πανελλήνια,

Ο Σπάρτακος επικράτησε με 3-1 σετ του ΠΑΣ Γιάννινα για την 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του προημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών Κ18.

Πανελλήνιο γυναικών Κ18 - Προημιτελική φάση (Γ' και Δ' Όμιλος Μοσχάτο): Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Πανελλήνια,

Με νίκη-ανατροπή του Παναθηναϊκού ξεκίνησε η 2η αγωνιστική του Γ' ομίλου της προημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών Κ18 που διεξάγεται στο Μοσχάτο.

Πανελλήνιο γυναικών Κ18 - Προημιτελική φάση (Α' και Β' Όμιλος Λάρισα): Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Με την Ακαδημία ΔΕΚΑ να επικρατεί με 3-1 σετ του Σπάρτακου άνοιξε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών Κ18 στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στην Λάρισα.

Πανελλήνιο γυναικών Κ18 - Προημιτελική φάση (Γ' και Δ' Όμιλος Μοσχάτο): Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

Πανελλήνια,

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη τον Γ' όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών Κ18 που διεξάγεται στο Μοσχάτο.

Πανελλήνιο γυναικών Κ18: Ανοίγει η αυλαία της προημιτελικής φάσης σε Λάρισα και Μοσχάτο

Πανελλήνια,

Ξεκινάει την Τετάρτη 17 Ιουλίου η προημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών Κ18 για να προκύψουν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας στην κατηγορία των κορασίδων.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18 (Τελική φάση): Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Έβρος Σουφλίου με νίκη επί του Άθλου Πατρέων

Πανελλήνια,

Ο Έβρος Σουφλίου επικράτησε με 3-0 του Άθλου Πατρέων και εξασφάλισε μια θέση στο βάθρο των νικητών του Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18 (Παίδων) που ολοκληρώνεται σήμερα (Παρασκευή 21/6) στην Πάτρα.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18 (Τελική φάση): Ο Έβρος 3-1 τον ΠΑΟΚ και ο Μίλων είναι πρωταθλητής

Πανελλήνια,

Την πρώτη του νίκη στο Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18 (Παίδων) πανηγύρισε ο Έβρος Σουφλίου που έκανε την ανατροπή με τον ΠΑΟΚ, χρίζοντας παράλληλα από σήμερα πρωταθλητή τον Μίλωνα.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18 (Τελική φάση): Ο Μίλων έκανε το 2χ2 κόντρα στον Άθλο Πατρέων

Πανελλήνια,

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με 3-0 του Άθλου στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του Final-4 του Πανελλήνιο πρωταθλήματος Κ18 (Παίδων).

Πανελλήνιο αγοριών K18 (Τελική φάση): Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Πανελλήνια,

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα και τους διαιτητές αγώνων της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που θα διεξαχθεί από 19 έως 21 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» της Πάτρας με την συμμετοχή του ΑΣΑ Έβρος, ΑΟΝΣ Μίλων, ΠΑΟΚ και ΓΣ Άθλος Πατρεών.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18: Το πλήρες πρόγραμμα της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί στην Πάτρα

Πανελλήνια,

Στην Πάτρα και στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 από 19 έως 21 Ιουνίου, με την συμμετοχή του Γ.Σ. Άθλου Πατρέων, του Α.Σ.Α. Έβρου Σουφλίου, του Π.Α.Ο.Κ. και του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων.