ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πανελλήνιο αγοριών Κ21: Σε Νέα Σμύρνη και Νέα Ερυθραία η τελική φάση - το πρόγραμμα των αγώνων

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στην Αττική και στα κλειστά γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» στην Νέα Σμύρνη και στο «Στέλιος Καλαϊτζής» στην Νέα Ερυθραία θα διεξαχθεί η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21. Η 3η και τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε θα πραγματοποιηθεί στο «Κροίσος Πέρσης» στην Νέα Σμύρνη.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννη στο τουρνουά μίνι Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Με μαζική συμμετοχή και μεγάλη οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μίνι Βόλεϊ Αγοριών - Κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α. Μαγνησίας, η Ομάδα Φυσικής Αγωγής και ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Λιάκας Χρήστος σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ. Δημακόπουλο Ιωάννη και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Βόλεϊ κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης, Σολκίδης και Αραμπατζής στο Δημοτικό σχολείο Δρυμού Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το Δημοτικό σχολείο Δρυμού Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν την Τετάρτη 3/4 οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης, Δημήτρης Σολκίδης και Θανάσης Αραμπατζής.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ευθύμης Γούλας στο 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων επισκέφτηκε ο oμοσπονδιακός προπονητής Ευθύμης Γούλας στα πλαίσια του προγράμματος της ΕΟΠΕ για επικοινωνία του αθλήματος της Πετοσφαίρισης σε μαθητές της Δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ20: ΠΑΟΚ, Πιερικός, Αμαζόνες και Ολυμπιακός προκρίθηκαν στην τελική φάση

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο ΠΑΟΚ από το βορρά και οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας από τον νότο είναι οι δύο πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.

Πανελλήνιο αγοριών Κ21: Πήγασος Πολίχνης, Ηρακλής, Μίλωνας και Πανερυθραϊκός στην τετράδα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Ο Πήγασος Πολίχνης και ο Ηρακλής είναι οι δύο ομάδες του βορρά που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21.

Πανελλήνιο αγοριών Κ21 (Προημιτελική φάση): Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής - Τα ζευγάρια της Ημιτελικής Φάσης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 και τα ζευγάρια της Ημιτελικής Φάσης σε βορρά και νότο.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ20 (Προημιτελική φάση): Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής - Τα ζευγάρια της Ημιτελικής Φάσης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Προημιτελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20 και τα ζευγάρια της Ημιτελικής Φάσης σε βορρά και νότο.

Το τμήμα ανάπτυξης της ΕΟΠΕ στα σχολεία της Μαλεσίνας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το τμήμα ανάπτυξης της ΕΟΠΕ σε συνεργασία με το σωματείο του Αίαντα Μαλεσίνας βρέθηκε στη πόλη της Φθιώτιδας και παρουσίασε το άθλημα της πετοσφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής στα δημοτικά, στα γυμνάσια και λύκεια της Μαλεσίνας.