Εφήβων

Εθνική αγοριών Κ20: Η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11/4 στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ20 το οποίο θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (2ος όμιλος, Άρτα) και Σερβία (1ος όμιλος, Βρίνιατσκα Μπάνια) με την τελευταία να φιλοξενεί και την τελική φάση (ημιτελικοί, τελικός).

Στο εργαστήριο της Sports Excellence οι αθλητές της Εθνικής εφήβων Κ20

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στο εργαστήριο της Sports Excellence βρέθηκαν οι αθλητές της Εθνικής εφήβων Κ20 για τις προγραμματισμένες εργομετρικές αξιολογήσεις, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Οι κλήσεις της Εθνικής Εφήβων Κ20 για προετοιμασία στην Αθήνα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Συγκεντρωτική προετοιμασία τις ημέρες των γιορτών θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα η Εθνική εφήβων Κ20. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2023, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Λιώση, ενώ θα διεξαχθούν και φιλικοί αγώνες που θα ανακοινωθούν με νεότερο δελτίο Τύπου.

Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων: Ήττα από την Πολωνία, κόντρα στην Σερβία για την 7η θέση

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Η Εθνική εφήβων έκανε την προσπάθειά της απέναντι στην Πολωνία, αλλά ηττήθηκε με 3-0 σετ, στο παιχνίδι για τις θέσεις 5-8 στο Ολυμπιακό Ευρωπαϊκό φεστιβάλ νέων που διεξάγεται στο Μάριμπορ. Κόντρα στην Σερβία το πρωί του Σαββάτου η γαλανόλευκη για να διεκδικήσει την 7η θέση.

Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων: Πάλεψε η Εθνική κόντρα στην Ιταλία αλλά ηττήθηκε με 3-1 σετ

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Η Εθνική νέων έκανε τη προσπάθειά της απέναντι στην Ιταλία για την 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Ευρωπαϊκού Ολυμπιακού Φεστιβάλ νέων αλλά ηττήθηκε με 3-1 σετ.

Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων: Η Εθνική Νέων ηττήθηκε 3-1 από τη γηπεδούχο Σλοβενία

Εφήβων,

Στο Μάριμπορ της Σλοβενίας άρχισε σήμερα (24/7) το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ νέων με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας βόλεϊ νέων η οποία αγωνίζεται στον Α όμιλο

Πρεμιέρα για την Εθνική εφήβων στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων κόντρα στην Σλοβενία (24/7, 19.00)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στο Μάριμπορ θα κάνει σήμερα, Δευτέρα 24/7, η Εθνική εφήβων που θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα της διοργάνωσης Σλοβενία (19.00).

Εθνική εφήβων: Ξεκινάει προετοιμασία στην Νεμέα με ομοσπονδιακό προπονητή τον Κώστα Λιώση

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Με νέο ομοσπονδιακό προπονητή τον Κώστα Λιώση ξεκινάει την καλοκαιρινή της προετοιμασία η Εθνική ομάδα αγοριών Κ19, ενόψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων στην Αλβανία αλλά και στο Olympic Youth Festival στην Σλοβενία.

Η ανασκόπηση του Ελληνικού Βόλεϊ και Beach Volley για το 2022

NEWS,

Με όμορφες αναμνήσεις αποχαιρετά το 2022 το Ελληνικό Βόλεϊ. Από την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, στις παρουσίες τριών αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων σε τελικές φάσεις Ευρωβόλεϊ, στο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού σε άνδρες και γυναίκες, στην κατάκτηση των κυπέλλων ανδρών και γυναικών από τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Ευρωπαϊκό εφήβων: Ήττα της Ελλάδας από το Βέλγιο

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Παρά τη μεγάλη της προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο και στο τρίτο σετ, η Εθνική εφήβων γνώρισε τη πρώτη της ήττα στο Βάστο της Ιταλίας, εκεί όπου διεξάγεται ο 2ος όμιλος του Ευρωπαϊκού Κ20.