Παίδων

Πανελλήνιο αγοριών Κ18: MVP ο Τάσος Παναγιώτου - Οι απονομές και οι βραβεύσεις του τουρνουά

Πανελλήνια,

Με τον κόσμο να έχει γεμίσει τις κερκίδες του «Στ. Καλαϊτζής» στη Νέα Ερυθραία πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και οι βραβεύσεις της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18, όπου βρήκε τον Πήγασο Πολίχνης στη κορυφή.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγοριών Κ18 (3η αγωνιστική): ΑΣ Πανερυθραϊκός ΑΟ Ιωνικός 0-3: Τρίτη θέση για τον Ιωνικό Νίκαιας

Πανελλήνια,

Την τρίτη θέση στην Ελλάδα σε επίπεδο παίδων κατέκτησε ο Ιωνικός Νίκαιας, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 επιβλήθηκε του Πανερυθραϊκού με 3-0 σετ.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγοριών Κ18 (3η αγωνιστική): Πήγασος Πολίχνης - ΜΓΣ Εθνικός 3-2: Ο τίτλος του πρωταθλητή στον Πήγασο Πολίχνης

Πανελλήνια,

Το πρωτάθλημα Ελλάδας στη κατηγορία των παίδων κατέκτησε ο Πήγασος Πολίχνης, ο οποίος επικράτησε με 3-2 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγοριών Κ18 (2η αγωνιστική): ΜΓΣ Εθνικός - ΑΣ Πανερυθραϊκός 2-3

Πανελλήνια,

Μετά από δύο και πλέον ώρες συναρπαστικού αγώνα, ο Πανερυθραϊκός επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο τελευταίο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που διεξάγεται στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγοριών Κ18 (2η αγωνιστική): ΑΟ Ιωνικός - Πήγασος Πολίχνης 1-3

Πανελλήνια,

Το 2Χ2 στη τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που διεξάγεται στη Νέα Ερυθραία έκανε ο Πήγασος Πολίχνης, ο οποίος για την δεύτερη ημέρα του θεσμού επικράτησε με 3-1 σετ του Ιωνικού Νίκαιας.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγοριών Κ18 (1η αγωνιστική): Πήγασος Πολίχνης - ΑΣ Πανερυθραϊκός 3-2

Πανελλήνια,

Ο Πήγασος αν και προηγήθηκε με 2-0 και 24-21, χρειάστηκε τελικά το τάι μπρέικ για να κάμψει την αντίσταση του Πανερυθραϊκού στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18 στην Ερυθραία.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18: Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς της τελικής φάσης

Πανελλήνια,

Το Σάββατο 11 Ιουνίου το απόγευμα θα ανοίξει η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων Κ18 στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής» στη Νέα Ερυθραία, με τη συμμετοχή του Πανερυθραϊκού, του Ιωνικού Νίκαιας, του Πήγασου Πολίχνης και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18: MVP ο Αλέξανδρος Νανόπουλος

Πανελλήνια,

Ο διεθνής ακραίος του Αστέρα Νίκαιας Αλέξανδρος Νανόπουλος αναδείχθηκε MVP του τελικού του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων Κ18. Την απονομή έκανε o πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. Βασίλης Αντωνούλης.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αστέρας Νίκαιας

Πανελλήνια,

Ο Αστέρας Νίκαιας κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στα αγόρια κάτω των 18 ετών. Στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 η ομάδα του Αστέρα Νίκαιας επικράτησε στο κλειστό της Αγριάς Βόλου με 3-1 σετ του Πήγασου Πολίχνης και πρόσθεσε το πρώτο του τρόπαιο στο ανδρικό βόλεϊ.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18: Χάλκινο μετάλλιο ο Παναθηναϊκός

Πανελλήνια,

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγοριών Κ18 κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης στην Αγριά Βόλου με 3-2 σετ του Άθλου Ορεστιάδας.