ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εργομετρικές αξιολογήσεις της Sports Excellence στις αθλήτριες της Εθνικής κορασίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στο εργαστήριο του Sports Excellence βρέθηκαν οι αθλήτριες της Εθνικής κορασίδων για τις προγραμματισμένες εργομετρικές αξιολογήσεις, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Νεόφυτος, Σεϊμέκης: Οι... πρωταγωνιστές πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Σε μία ομάδα, οι φυσιοθεραπευτές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή λειτουργία της, καθώς διασφαλίζουν την υγεία, την αποκατάσταση και βοηθούν στην αποδοτικότητα των αθλητών.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Πολωνία και Ιταλία συμπλήρωσαν την τετράδα - Το πανόραμα της διοργάνωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ολοκληρώθηκε και η προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών με τις Πολωνία, Ιταλία να προκρίνονται στην τελική τετράδα όπου βρίσκονται από χθες Γαλλία και Σλοβενία.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Στα ημιτελικά Σλοβενία, Γαλλία - Το πανόραμα της διοργάνωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Η Σλοβενία (3-1 την Ουκρανία) και η Γαλλία (3-0 τη Ρουμανία) είναι οι δύο πρώτες ομάδες που έκλεισαν θέση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών και πλέον περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Το πανόραμα της διοργάνωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για τη φάση των 16 του Ευρωβόλεϊ ανδρών και πλέον το τουρνουά μπαίνει στην τελική του ευθεία καθώς από αύριο ξεκινούν οι προημιτελικοί με τη Σερβία και την Πολωνία να είναι οι δύο τελευταίες ομάδες που πήραν το εισιτήριο για την 8άδα.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Το πανόραμα της διοργάνωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των 16 του Ευρωβόλεϊ ανδρών με τη Γαλλία και τη Ρουμανία να προκρίνονται στους 8 της διοργάνωσης και τη Βουλγαρία να γίνεται η δεύτερη διοργανώτρια (από τις τέσσερις συνολικά) που αποκλείστηκε.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Τα ζευγάρια στη φάση των 16 και το πανόραμα της διοργάνωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Δείτε τα αποτελέσματα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών που διεξήχθησαν την Τρίτη 5/9, οι βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα καθώς και τα ζευγάρια που έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής στη φάση των 16

Ευρωπαϊκό ανδρών: Οι δηλώσεις των Μπονιφάντε, Πετρέα και Πρωτοψάλτη μετά το παιχνίδι με τη Γαλλία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Έναν μικρό απολογισμό από τη πορεία της Εθνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έκαναν ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε, ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας και ο ακραίος της ομάδας Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Ευρωπαϊκό γυναικών: Η Τουρκία πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Μετά από έναν επικό τελικό διάρκειας 141 λεπτών η Τουρκία μπόρεσε να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης έχοντας σε μεγάλη μέρα την εκπληκτική Μελίσα Βάργκας που σταμάτησε στους 41 πόντους.