ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Τεράστια τιμή η Εθνική, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διακριθούμε» (vid)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ανδρών έδωσε στην κάμερα του volleyball.gr ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Στο πλευρό της Εθνικής παγκορασίδων στους Μολάους Λακωνίας ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Πάσχα μαζί με την αποστολή της Εθνικής παγκορασίδων που βρίσκεται στους Μολάους Λακωνίας για προετοιμασία θα κάνει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπετσος.

Συγκεντρωτική προετοιμασία της προεθνικής κοριτσιών Κ16 στους Μολάους

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στους Μολάους Λακωνίας από 29 Απριλίου έως και 9 Μαΐου θα βρίσκεται η προεθνική ομάδα κοριτσιών Κ16 προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου.

Προπονητικό καμπ προεθνικής κοριτσιών γεννηθέντων 2009 στην Τήνο

NEWS,

Προπονητικό καμπ με αθλήτριες γεννημένες το 2009 θα πραγματοποιήσει η ΕΟΠΕ στο νησί της Τήνου, με την υποστήριξη του τοπικού σωματείου ΑΟ Ποσειδώνας Τήνου. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 12 Μαΐου.

Προπονητικό καμπ προεθνικής αγοριών γεννηθέντων 2009 στην Τήνο

NEWS,

Προπονητικό καμπ με αθλητές γεννημένους το 2009 θα πραγματοποιήσει η ΕΟΠΕ στο νησί της Τήνου, με την υποστήριξη του τοπικού σωματείου ΑΟ Ποσειδώνας Τήνου. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 12 Μαΐου.

Συγκεντρωτική προετοιμασία της προεθνικής αγοριών Κ16 στην Νεμέα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στην Νεμέα θα βρεθεί από 28 Απριλίου έως και 9 Μαΐου η προεθνική ομάδα αγοριών Κ16, προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκεντρωτική προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Ουτζή.

Αθλήτριες της Εθνικής κοριτσιών Κ18 βοηθοί λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ηράκλειο Κρήτης

NEWS,

Από την Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024 και σήμερα Παρασκευή 19/4 βρέθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εθνική κοριτσιών Κ18: Η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε Ελλάδα και Ρουμανία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/4 η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 το οποίο θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (2ος όμιλος, Ηράκλειο) και Ρουμανία (1ος όμιλος, Μπλατζ) με την τελευταία να φιλοξενεί και την τελική φάση (ημιτελικοί, τελικός).

Ευρωπαϊκό Κ18 αγοριών: Στον Β' όμιλο στη Φιλιππούπολη η Εθνική ομάδα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/4 στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Αγοριών Κ18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Βουλγαρία (10 έως 21 Ιουλίου) με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Αγοριών Κ18: Οριστικά στα τελικά η Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Η Ιταλία επικράτησε με 3-0 του Ισραήλ στον τελευταίο αγώνα του προκριματικού ομίλου σφραγίζοντας και τυπικά την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού αγοριών Κ18: Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα με το Ισραήλ (12/04, 17.00 Live streaming)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την πρώτη τους προπόνηση στην αρένα του Πολίκορο στην Ιταλία έκανε η Εθνική αγοριών Κ18, η οποία αύριο Παρασκευή 12/4 ρίχνεται στην μάχη του Α' ομίλου της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18.

Εθνική αγοριών Κ20: Η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11/4 στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ20 το οποίο θα διεξαχθεί σε Ελλάδα (2ος όμιλος, Άρτα) και Σερβία (1ος όμιλος, Βρίνιατσκα Μπάνια) με την τελευταία να φιλοξενεί και την τελική φάση (ημιτελικοί, τελικός).

Εθνική αγοριών Κ18: Ξεκίνησε το ταξίδι για την Ιταλία και τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Με τελικό προορισμό την πόλη Πολικόρο στη νότια Ιταλία αναχώρησε σήμερα (Τετάρτη 10/4) η αποστολή της Εθνικής αγοριών Κ18 που θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.