Παγκορασίδων

Βαλκανικό κοριτσιών Κ17: Στην 3η θέση η Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Η εθνική παγκορασίδων (Κ17) επικράτησε με 3-0 της Ρουμανίας και κατέλαβε την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (που ήταν ταυτόχρονα και ο 1ος προκριματικός γύρος του Ευρωπαϊκού) που ολοκληρώνεται σήμερα στην Άγκυρα.

Με Βουλγαρία στα ημιτελικά των Βαλκανικών πρωταθλημάτων οι Εθνικές ομάδες παμπαίδων-παγκορασίδων (live streaming)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Με την Βουλγαρία θα αναμετρηθούν στα αντίστοιχα Βαλκανικά πρωταθλήματα Κ17 οι Εθνικές ομάδες παμπαίδων και παγκορασίδων.

Εθνική παγκορασίδων: Πρεμιέρα στο Βαλκανικό κόντρα στο Μαυροβούνιο

Παγκορασίδων,

Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1) ξεκινά τις υποχρεώσεις της η Εθνική παγκορασίδων (Κ17) στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που ταυτόχρονα αποτελεί τον 1ο γύρο της προκριματικής διαδικασίας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και διεξάγεται στην Άγκυρα.

Βαλκανικό κοριτσιών Κ17: Η αποστολή της Εθνικής παγκορασίδων για τη Τουρκία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Το πρωί της Δευτέρας (16/1) θα αναχωρήσει η αποστολή της Εθνικής παγκορασίδων από το Σουφλί με προορισμό την Άγκυρα, για να αγωνιστεί από 17 έως 23 Ιανουαρίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κοριτσιών Κ17.

Εθνική παγκορασίδων: Φιλική ήττα στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ από τη Βουλγαρία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε η Εθνική παγκορασίδων από την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Σουφλίου.

Εθνική Παγκορασίδων: Επίσκεψη στον Δήμαρχο Σουφλίου

Παγκορασίδων,

Η αποστολή της εθνικής παγκορασίδων συμπληρώνει μία εβδομάδα παραμονής στο Σουφλί, όπου προετοιμάζεται εν όψει της συμμετοχής της στον 1ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ17 που θα γίνει στην Άγκυρα της Τουρκίας (17 έως 23 Ιανουαρίου 2023).

Οι κλήσεις της Εθνικής παγκορασίδων για προετοιμασία στο Σουφλί

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στο Σουφλί θα πραγματοποιήσει τη προετοιμασία της η Εθνική παγκορασίδων, η οποία από 17 έως 23 Ιανουαρίου 2023 θα λάβει μέρος στον 1ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ17 που θα γίνει στην Άγκυρα της Τουρκίας.

Το «ευχαριστώ» της προεθνικής παγκορασίδων στο Σουφλί

NEWS,

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της προεθνικής παγκορασίδων από το Σουφλί, τα μέλη της ομάδας είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στους τοπικούς φορείς που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας από την πρώτη στιγμή.

Κώστας Γκούντας: «Στόχος μας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου ολοκληρώθηκε στο Μουζάκι η προετοιμασία της προεθνικής Παγκορασίδων, μετά από 20 και πλέον ημέρες στη πόλη της Θεσσαλίας. Το προπονητικό πρόγραμμα που ακολούθησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και οι συνεργατές του ομοσπονδιακοί ήταν αρκετά επιβαρυμένο, για να καλυφθεί το χαμένο διάστημα που υπήρχε λόγω της πανδημίας.

Νίκος Πολίτης: Η ψυχή της προετοιμασίας της προεθνικής Παγκορασίδων στο Μουζάκι

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ήταν υπεύθυνος να μην λείψει τίποτα και να έχουν ό,τι χρειαστούν στη διάθεσή τους οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο που απαρτίζουν την προεθνική Παγκορασίδων στο Μουζάκι. Ο λόγος για τον Νίκο Πολίτη, την ψυχή του Μουζακίου που είναι παράλληλα και υπεύθυνος στα τμήματα βόλεϊ του τοπικού σωματείο Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» από το 2015 όταν και δημιουργήθηκε για πρώτη φορά τμήμα βόλεϊ.

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας στις προπονήσεις της προεθνικής Παγκορασίδων στο Μουζάκι

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στις προπονήσεις της προεθνικής Παγκορασίδων στο Μουζάκι βρέθηκε ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Χρήστος Ντόζης και ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης. Ο κ. Ντόζης και ο κ. Καβαλλιεράκης παρακολούθησαν τις προπονήσεις και στη συνέχεια ενημερώθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Γκούντα και τους συνεργάτες του από την πορεία της προετοιμασίας, ενώ είχαν και συνομιλίες με τις αθλήτριες.