Παμπαίδων

Ευρωπαϊκό αγοριών Κ17: Φινάλε με ήττα για την Εθνική Παμπαίδων

Παμπαίδων,

Με ήττα αποχαιρέτισε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγοριών Κ17 η Εθνική παμπαίδων που έχασε με 3-0 από την (αήττητη) Βουλγαρία στον τελευταίο της αγώνα για τον Α' όμιλο στην Ποντγκόρτισα του Μαυροβουνίου.

Ευρωπαϊκό αγοριών Κ17: Ανατροπή κι επιστροφή στις νίκες για την Εθνική

Παμπαίδων,

Σ' ένα ματς γεμάτο ανατροπές η Εθνική Παμπαίδων επικράτησε με 3-2 της Εσθονίας για την 5η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου.

Ευρωπαϊκό αγοριών Κ17: Η Εθνική θριάμβευσε με 3-1 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Σλοβενίας

Παμπαίδων,

Δευτερη συνεχόμενη νίκη για την Εθνική Παμπαίδων στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού αγοριών Κ17 που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί με 3-0 της κατόχου του τίτλου Σλοβενίας.

Ευρωπαϊκό Κ17 αγοριών: Πρώτη νίκη για την Εθνική, 3-0 το Μαυροβούνιο

Παμπαίδων,

Την πρώτη της νίκη στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεαι στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου πανηγύρισε η Εθνική Παμπαίδων που νίκησε με 3-0 το Μαυροβούνιο για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργου Πιτσούλη και Πρύτανη ΕΛΜΕΠΑ Νίκου Κατσαράκη στις προπονήσεις Διακλιμακιακού αγοριών

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης» στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) στο Ηράκλειο, πραγματοποιείται 11-20 Ιουλίου 2023 η προετοιμασία/αξιολόγηση της Προ-Εθνικής Ομάδας K17 Ανδρών Πετοσφαίρισης.

Ευρωπαϊκό αγοριών Κ17: Η Εθνική Παμπαίδων έχασε στο θρίλερ της πρεμιέρας με 3-2 από την Τουρκία

Παμπαίδων,

Μετά από μάχη που διήρκησε 134 λεπτά η Εθνική αγοριών Κ17 ηττήθηκε στον εναρκτήριο αγώνα της στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου με 3-2 από την Τουρκία.

Ευρωπαϊκό αγοριών Κ17: Έτοιμη για την πρεμιέρα με την Τουρκία η Εθνική

Παμπαίδων,

Την ώρα που η Εθνική Παγκορασίδων μπαίνει στην τελική ευθεία των δικών της υποχρεώσεων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17, η Εθνική Παμπαίδων ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις δικές της μάχες στην αντίστοιχη διοργάνωση που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου (19-30 Ιουλίου).

Εθνική παμπαίδων: Φιλική ήττα από την Ισπανία στο Μουζάκι με 3-0 σετ

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση για το Μαυροβούνιο, εκεί όπου θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγοριών Κ17, η εθνική παμπαίδων έδωσε το πρώτο της φιλικό με την Ισπανία.

Οι κλήσεις της Εθνικής παμπαίδων για προετοιμασία στο Μουζάκι ενόψει του Ευρωβόλεϊ αγοριών Κ17

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στο Μουζάκι θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής παμπαίδων, ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 που θα διεξαχθεί από 17 έως 31 Ιουλίου στο Μαυροβούνιο.

Ο όμιλος της Εθνικής παμπαίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγοριών Κ17

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στο Μαυροβούνιο από 19 έως 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγοριών Κ17 με την συμμετοχή 16 χωρών, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας που προκρίθηκε ως 1η στον προκριματικό όμιλο που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στην Μυτιλήνη.

Αθλητές και προπονητικό επιτελείο Εθνικής παμπαίδων: Η Μυτιλήνη μας αγκάλιασε, πάμε τώρα Μαυροβούνιο

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Οι πανηγυρισμοί δεν έλεγαν να κοπάσουν στο κλειστό της Νεάπολης στην Μυτιλήνη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Εθνικής παμπαίδων με την Τσεχία.

Πανηγυρική πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ αγοριών Κ17 για Ελλάδα, Ολλανδία και Τσεχία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ως πρώτη του ομίλου πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 η Εθνική παμπαίδων, παρά την ήττα της στο φινάλε του προκριματικού ομίλου στην Μυτιλήνη με 3-2 σετ από την Τσεχία.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού αγοριών Κ17: Σπουδαία νίκη με 3-0 σετ επί της Ολλανδίας

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Μεγάλη νίκη με 3-0 σετ επί της Ολλανδίας πανηγύρισε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο στην Νεάπολη Μυτιλήνης η Εθνικής παμπαίδων και έκανε άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού αγοριών Κ17: Νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα για την Εθνική, 3-1 το Ισραήλ στο κατάμεστο κλειστό της Μυτιλήνης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Με το δεξί ξεκίνησε την προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 η Εθνική παμπαίδων.

Εθνική παμπαίδων: Έτοιμη για την πρεμιέρα με το Ισραήλ (21/04, 20.00 Live YouTube)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας, η Εθνική παμπαίδων είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στον Ε' προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μυτιλήνης από 21 έως 23 Απριλίου.

Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. στον Δήμο Δυτικής Λέσβου και στον Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ταξιάρχη Βέρρο για την πολύτιμη βοήθεια τους στην προετοιμασία της Εθνικής παμπαίδων για τα προκριματικά του ευρωβόλεϊ αγοριών Κ17.