Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εγγραφές νέων αθλητών

NEWS,

Ενημερωνονται τα σωματεία, ότι, προτεραιότητα στην υποβολή Νέων Εγγραφών θα έχουν όσοι Αθλητές και Αθλήτριες συμμετέχουν σε Πρωταθλήματα που διεξάγονται αυτή την περίοδο.

Παράταση θερινής μεταγραφικής περιόδου 2023 - Όροι μεταγραφών σωματείων με wild card

NEWS,

Σχετικά με την Θερινή Μεταγραφική Περίοδο και μετά τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, το ΔΣ της ΕΟΠΕ, αποφάσισε την τροποποίηση των ημερομηνιών της Θερινής μεταγραφικής περιόδου ως εξής:

Οι Ειδικές Προκηρύξεις όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2023-24

NEWS,

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. και στην ενότητα INFO-Προκηρύξεις οι Ειδικές Προκηρύξεις όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Την Δευτέρα 17 Ιουλίου ξεκινάει η Θερινή Μεταγραφική περίοδος 2023

NEWS,

Την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 ξεκινάει η Θερινή Μεταγραφική περίοδος 2023. Η περίοδος θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 και στην διάρκειά της θα μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες οι μεταγραφές και όλες οι επανεγγραφές αθλητών/τριών στο ίδιο ή και σε άλλο σωματείο.

Σάκης Αλεξίου: «Ο ΣΠΑΚ δεν θέλει να είναι πυροτέχνημα»

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Τις προηγούμενες δεκαετίες το βόλεϊ στην Καρδίτσα ήταν συνδεδεμένο με την ανδρική ομάδα του Συλλόγου Πετοσφαίρισης Αθλητών Καρδίτσας (ΣΠΑΚ). Τα τελευταία χρόνια όμως η σκυτάλη έχει περάσει στη γυναικεία ομάδα που με προπονητή τον παλιό αθλητή του ΣΠΑΚ Σάκη Αλεξίου κατάφερε να πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Ευστρατία Κοκκίνου: «Θέλουμε ο Μυγδονιακός να παίξει καλό βόλεϊ και στην Α2, συνεχίζοντας την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει»

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Δεκαέξι χρόνια μετά την ίδρυση του ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μυγδονιακός πανηγύρισε την άνοδο του στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.

Άνοδος του Ο.Φ.Η. στην Α2 γυναικών

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Σπουδαία επιτυχία για το γυναικείο τμήμα του Ο.Φ.Η., που πήρε πανηγυρικά την άνοδο στην Α2 γυναικών, μετά τη νίκη που πήρε επί του Φοίβου Μελισσίων την τελευταία αγωνιστική του τουρνουά ανόδου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/5 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τουρνουά ανόδου νότου στην Α2 γυναικών: Σπουδαίες νίκες για Ίριδα Άργους και Ο.Φ.Η.

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, η Ίριδα Άργους επικράτησε με 3-0 σετ του Φοίβου Μελισσίων για την 4η αγωνιστική του τουρνουά ανόδου νότου που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης και μπήκε για τα καλά στο κόλπο για το εισιτήριο στην Α2 γυναικών.