ΑΝΔΡΩΝ

Pre League Ανδρών (14η αγωνιστική): Εδραιώθηκε στην κορυφή ο Φλοίσβος, σπουδαία νίκη του Άρη

PRE LEAGUE,

Στην κορυφή της βαθμολογίας εδραιώθηκε ο Φλοίσβος μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Εθνικού και της ήττας του ΟΦΗ από τον Άρη, με την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής της Pre League ανδρών.

Pre League Ανδρών (13η αγωνιστική): Ο Φλοίσβος επέστρεψε στην κορυφή

PRE LEAGUE,

Επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας για τον Φλοίσβο, ο οποίος πήρε το τρίποντο με 3-1 σετ επί του ΑΟ Αιγιαλέων για την 13η αγωνιστική της Pre League ανδρών. Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου με 28 βαθμούς φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +2 από τον ΟΦΗ που είχε ρεπό αυτή την εβδομάδα.

Pre League Ανδρών (10η αγωνιστική): Έμεινε στην κορυφή ο Φλοίσβος με τρίποντο στην Νέα Σμύρνη, σπουδαίο διπλό για τον Άρη

PRE LEAGUE,

Το νικηφόρο σερί του συνέχισε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Φλοίσβος. Το Παλαιό Φάληρο επικράτησε με 3-0 σετ του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, την μοναδική ομάδα που είχε καταφέρει να τον νικήσει. Έτσι, με το τρίποντο ο Φλοίσβος παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και στο +5 από τον ΟΦΗ που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

Pre League Ανδρών (6η αγωνιστική): Μόνος και αήττητος ο ΟΦΗ, στο κυνήγι της κορυφής Φλοίσβος και Πανιώνιος

PRE LEAGUE,

Ο ΟΦΗ ξεπέρασε το εμπόδιο και του Ηρακλή με 3-0 σετ και έκανε το 5Χ5 στο πρωτάθλημα της Pre League ανδρών, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία.