Η Πετοσφαίριση στα Σχολεία

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. επισκέφθηκε Δημοτικά σχολεία στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 1o και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης, Δημήτρης Σολκίδης, Θανάσης Αραμπατζής στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Στράντζαλης στο Δημοτικό σχολείο Σωσάνδρας Αλμωπίας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο των δράσεων για την εφαρμογή του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Στράντζαλης επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Σωσάνδρας Αλμωπίας.

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. παρουσίασε το άθλημα της πετοσφαίρισης στο 1ο Γυμνάσιο Ταύρου και στο 2ο Δημοτικό Ζωγράφου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στα πλαίσια της διάδοσης του αθλήματος της πετοσφαίρισης οι ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Λακασάς, Νίκος Μπουτσουρής, Κώστας Λιώσης, Γιώργος Μπακοδήμος και ο υπεύθυνος ανάπτυξης Χρήστος Ντόζης βρέθηκαν στα κλειστά γυμναστήρια Ζωγράφου και Ταύρου μαζί με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου και 1ο Γυμνάσιο Ταύρου αντίστοιχα.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης, Σολκίδης και Αραμπατζής στο 4ο Δημοτικό σχολείο Θέρμης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης, Δημήτρης Σολκίδης και Θανάσης Αραμπατζής.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γκούντας και Λακασάς στα σχολεία και στα κλιμάκια της Χίου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Μετά την Λέσβο, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Γκούντας και Παναγιώτης Λακασάς βρέθηκαν στη Χίου και επισκέφθηκαν τα σχολεία και τα κλιμάκια πετοσφαίρισης του νησιού.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γκούντας και Λακασάς στην Λέσβο για καταγραφή αθλητών-αθλητριών και για επισκέψεις σε σχολεία

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο νησί της Λέσβου βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. αποτελούμενο από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Γκούντα και Παναγιώτη Λακασά.

Εκατό παιδιά από το 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου Μεσογαίας έπαιξαν βόλεϊ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων επισκέψεων των ομοσπονδιακών προπονητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στα σχολεία της χώρας, κλιμάκιο του τμήματος ανάπτυξης επισκέφτηκε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου το 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. συμμετέχει στην δράση «Σχολικός Αθλητισμός Δ' Αθήνας»

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Δ' Αθήνας και στο πλαίσιο της δράσης «Σχολικός Αθλητισμός Δ' Αθήνας» διοργάνωσαν αγώνες πετοσφαίρισης με γυμνάσια των νοτίων προαστίων στα κλειστά γυμναστήρια Δ.Α.Κ. Παλαιού Φαλήρου και στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Γιώτα Κεφαλά στο Δημοτικό σχολείο Κοκκινοχώματος

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Επίσκεψη-ενημέρωση-βιωματική δράση από την ομοσπονδιακή προπονήτρια Γιώτα Κεφαλά πραγματοποιήθηκε στο Δημ.Σχ.Κοκκινοχώματος στα πλαίσια ενεργειών διάδοσης του αθλήματος από την Ε.Ο.ΠΕ.

Ο Γιάννης Ρηγάκος στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης και στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Πολυχρονάκου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ ο περιφερειακός προπονητής Γιάννης Ρηγάκος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκου την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις Τάξεις Β΄,Ε΄και ΣΤ΄και στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις τάξεις Α΄και Γ΄.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος στα κλιμάκια Μεσσηνίας στην Καλαμάτα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Κορασίδων Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 13/11 οι προπονήσεις των κλιμακίων παγκορασίδων και παμπαίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.

150 μαθητές του Δήμου Παγγαίου έπαιξαν βόλεϊ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος της πετοσφαίρισης η Ε.Ο.ΠΕ μέσω της ομοσπονδιακής προπονήτριας Γιώτας Κεφαλά πραγματοποίησε επίσκεψη-ενημέρωση-βιωματικό παιχνίδι με περισσότερους από 150 μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Παγγαίου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ευθύμης Γούλας στο 5ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Το 5ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων επισκέφτηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ευθύμης Γούλας στα πλαίσια του προγράμματος της ΕΟΠΕ για επικοινωνία του αθλήματος της πετοσφαίρισης σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.