Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Τουρνουά ανόδου ανδρών νότου: Άνοδος στην Α2 και για τον ΓΣ Ηλιούπολης

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Η Ηλιούπολη πήρε το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για την Α2 ανδρών. Ο ΓΣΗ που φιλοξένησε και το τουρνουά ανόδου νότου επικράτησε την τελευταία ημέρα με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ Ρόδου και μαζί με τον Παμβοχαϊκό και την Ένωση Γαλατσίου έκλεισαν θέση για την Α2 της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Τουρνουά ανόδου ανδρών βορρά: Άνοδος για Φθία Λαμίας, Πιερικό και Ιωνικό Ιωνίας

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Την άνοδο στην Α2 Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 εξασφάλισαν μέσω του τουρνουά ανόδου που διεξήχθη στο Χαλκιοπούλειο Λαμίας η Φθία, ο Πιερικός και ο Ιωνικός Ιωνίας.

Τουρνουά ανόδου ανδρών νότου: Στην Α2 Ανδρών Παμβοχαϊκός και Ένωση Γαλατσίου

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Την άνοδο στην Α2 Ανδρών εξασφάλισαν η Ένωση Γαλατσίου και ο Παμβοχαϊκός, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του τουρνουά ανόδου νότου ανδρών. Το τελευταίο εισιτήριο θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική και στην αναμέτρηση του ΓΣ Ηλιούπολης με τον ΠΑΟΚ Ρόδου.

Τουρνουά ανόδου ανδρών βορρά: Δεύτερη νίκη η Φθία, πρώτη για τον Πιερικό

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Το 2Χ2 στο τουρνουά ανόδου βορρά στην Α2 ανδρών έκανε η διοργανώτρια του ομίλου Φθία Λαμίας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του ΑΟ Σερρών. Νωρίτερα, στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιοπούλειο ο Πιερικός πέτυχε την πρώτη του νίκη, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ιωνικού Ιωνίας.

Τουρνουά ανόδου ανδρών βορρά: Άνοιξε η αυλαία στην Λαμία με νίκη της Φθίας και του Ιωνικού Ιωνίας

NEWS,

Η Φθία Λαμίας, διοργανώτρια του τουρνουά ανόδου βορρά στην Α2 ανδρών επικράτησε με 3-0 σετ του Πιερικού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ενώ τρίποντο με 3-1 σετ πήρε και ο Ιωνικός Ιωνίας επί του ΑΟ Σερρών.

Τουρνουά ανόδου ανδρών νότου: Πρώτη νίκη για την Ηλιούπολη, 2Χ2 για τον Παμβοχαϊκό

NEWS,

Ο Παμβοχαϊκός έκανε το 2Χ2 στο τουρνουά ανόδου νότου επικρατώντας με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ Ρόδου, ενώ η διοργανώτρια του τουρνουά Ηλιούπολη πέτυχε την πρώτη της νίκη, νικώντας με 3-0 σετ την Σούδα.

Τουρνουά ανόδου ανδρών νότου: Πρεμιέρα με νίκες για Ένωση Γαλατσίου και Παμβοχαϊκό

NEWS,

Με νίκες της Ένωσης Γαλατσίου και του Παμβοχαϊκού επί της Σούδας και του ΓΣ Ηλιούπολης άνοιξε η αυλαία του τουρνουά ανόδου νότου για την Α2 Ανδρών που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των τουρνουά ανόδου ανδρών σε βορρά και νότο

Α2 ΑΝΔΡΩΝ,

Στο κλειστό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά ανόδου νότου στην Α2 ανδρών, ενώ το αντίστοιχο στον βορρά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» στην Λαμία. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών θα πάρουν οι 3 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.