Πανελλήνια

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18 (Τελική φάση): Ανατροπή και τρίτη θέση για τον Ιωνικό

Κορασίδων,

Ο περσινός πρωταθλητής Ιωνικός επικράτησε με 3-2 του Πειραματικού στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του Final-4 του πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων στην Αγριά Βόλου.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18 (Τελική φάση): Ο Ολυμπιακός έκανε το 2χ2 επικρατώντας με 3-0 του Πειραματικού

Κορασίδων,

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων (κ18), στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στο τουρνουά που φιλοξενείται στην Αγριά Βόλου.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18 (Τελική φάση): Η ακαδημία ΔΕΚΑ επικράτησε με 3-0 σετ του Πειραματικού

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Η ακαδημία ΔΕΚΑ επικράτησε με 3-0 σετ κόντρα στο Πειραματικό στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς στον Βόλο, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18 (Τελική φάση): Πρεμιέρα με το δεξί για τον Ολυμπιακό

Κορασίδων,

Οι ερυθρόλευκες (πρωταθλήτριες της ΕΣΠΕΔΑ) επικράτησαν με 3-0 του (κατόχου του τίτλου) Ιωνικού Νικαίας στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του Final-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων στην Αγριά Βόλου.

Πανελλήνιο Κοριτσιών Κ18: Ανοίγει η αυλαία του Final 4 στον Βόλο

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς στον Βόλο ξεκινά αύριο Τετάρτη (17/5) η τελική φάση του Πανελληνίου πρωτάθλήματος κοριτσιών Κ18 (κορασίδων) με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Ιωνικού Νίκαιας, του Πειραματικού και του ΔΕΚΑ.

Στον Βόλο το διάστημα 17-19 Μαΐου η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς στον Βόλο το διάστημα 17-19 Μαΐου θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Ιωνικού Νίκαιου, του Πειραματικού και του ΔΕΚΑ.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18: Στην τετράδα Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Πήγασος Πολίχνης, Παναθηναϊκός και Μίλωνας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Πήγασος Πολίχνης από τον βορρά και Παναθηναϊκός, Μίλωνας από τον νότο είναι οι τέσσερις φιναλίστ του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18.

Πανελλήνιο αγοριών Κ18 (Προημιτελική φάση): Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αγοριών Κ18. Το κείμενο θα ανανεώνεται...

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18 (Προημιτελική φάση): Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 και τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης.