ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Pre League γυναικών (22η αγωνιστική): Καθαρές νίκες για Πεύκα, Απολλώνιο, Απόλλων Καλαμάτας και Αμαζόνες

PRE LEAGUE,

Με καθαρές νίκες συνέχισαν στο πρωτάθλημα της Pre League γυναικών οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, ο Απολλώνιος, ο Απόλλων Καλαμάτας και οι Αμαζόνες, που αποτελούν την τετράδα της βαθμολογίας μετά από 22 αγωνιστικές.

Pre League γυναικών (21η αγωνιστική): Νίκη παραμονής τα Βριλήσσια, σπουδαίο τρίποντο ο Απολλώνιος επί των Αμαζόνων

PRE LEAGUE,

Την νίκη που τον διατηρεί στο κυνήγι της πρώτης θέσης πήρε ο Απολλώνιος στο ντέρμπι τετράδας με τις Αμαζόνες στο Κερατσίνι, ενώ τα Βριλήσσια επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους άνοδο με καθαρή νίκη στην έδρα του Πορφύρα.

Pre League Γυναικών (20η αγωνιστική): Νίκες για τους πρωτοπόρους

PRE LEAGUE,

Στις νίκες επέστρεψαν οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, καθώς μετά την πρώτη τους ήττα την προηγούμενη εβδομάδα στην Καλαμάτα, σήμερα Σάββατο 4/3 για την 20η αγωνιστική της Pre League γυναικών επιβλήθηκαν στην έδρα τους με 3-0 σετ του Ναύαρχου Βότση.

Pre League Γυναικών (19η αγωνιστική): O Απόλλωνας Καλαμάτας έσπασε το αήττητο των Πεύκων με σούπερ ανατροπή από 0-2

PRE LEAGUE,

Αήττητο ήταν και πάει για τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, καθώς ο Απόλλωνας Καλαμάτας με φοβερή ανατροπή από 0-2 στο κλειστό της Παραλίας πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 σετ.

Pre League Γυναικών (16η αγωνιστική): Τα Πεύκα πέρασαν από την έδρα των Αμαζόνων και έμειναν αήττητα

PRE LEAGUE,

Ακάθεκτες συνεχίζουν οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, οι οποίες πέρασαν από την έδρα των Αμαζόνων με 3-0 σετ, στο ντέρμπι κορυφής της 16ης αγωνιστικής της Pre League Γυναικών.

Pre League Γυναικών (15η αγωνιστική): Φοβερές μάχες στις θέσεις 2-4 και 5-9

PRE LEAGUE,

Ούτε η Ελπίδα Αμπελοκήπων μπόρεσε να διακόψει το σερί νικών των Πρωταθλητών Πεύκων, με την ομάδα του Γιάννη Χαριτωνίδη να επικρατεί με 3-0 σετ για το 14Χ14 στο πρωτάθλημα της Pre League γυναικών.

Pre League Γυναικών (14η αγωνιστική): Τρίποντα για Απολλώνιο, Καλαμάτα, Πανιώνιο και Βότση

PRE LEAGUE,

Με νίκες συνέχισαν και στην 14η αγωνιστική της Pre League Γυναικών ο Απολλώνιος και ο Απόλλωνας Καλαμάτας, που πήραν τα τρίποντα με 3-0 σετ επί του Πορφύρα και της Κορίνθου αντίστοιχα.

Pre League Γυναικών (13η αγωνιστική): Νίκη του Φ.Ο. Βριλησσίων στην έδρα της Χ.Α.Ν.Θ. με 3-2 σετ

PRE LEAGUE,

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, τα Βριλήσσια έφυγαν με το δίποντο από την έδρα της Χ.Α.Ν.Θ., στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Pre League γυναικών.

Pre League Γυναικών (13η αγωνιστική): Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας

PRE LEAGUE,

Η αήττητη πορεία των Πρωταθλητών Πεύκων συνεχίστηκε για 12ο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε από την έδρα της Κορίνθου με 3-1 σετ και παρέμεινε στη κορυφή της Pre League γυναικών.

Pre League Γυναικών (12η αγωνιστική): Με νίκες μπήκε το 2023 για Πεύκα, Απολλώνιο, Πορφύρα, Απόλλωνα Καλαμάτας και Κόρινθο

PRE LEAGUE,

Την 11η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, που επικράτησαν στην έδρα τους με 3-0 σετ, για την 12η αγωνιστική της Pre League γυναικών.

Pre League Γυναικών (10η αγωνιστική): Οι Πρωταθλητές Πεύκων πήραν το ντέρμπι κορυφής με τον Απολλώνιο και έκαναν το 9Χ9

PRE LEAGUE,

Την αήττητή τους πορεία συνέχισαν οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, καθώς επικράτησαν με 3-1 σετ στο ντέρμπι κορυφής με τον Απολλώνιο.

Pre League Γυναικών (9η αγωνιστική): 8Χ8 για τα Πεύκα, σπουδαίο διπλό οι Αμαζόνες

PRE LEAGUE,

Αήττητες για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Pre League γυναικών έμειναν οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων που πέρασαν από τον Πειραιά και τον Πορφύρα με 3-1 σετ.

Pre League Γυναικών (8η αγωνιστική): Η Χ.Α.Ν.Θ. νίκησε με 3-0 σετ τον Αίαντα Ευόσμου

PRE LEAGUE,

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Pre League γυναικών πήρε η Χ.Α.Ν.Θ., που νίκησε στην έδρα της με 3-0 σετ τον Αίαντα Ευόσμου, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική.

Pre League Γυναικών (7η αγωνιστική): Συνεχίζουν στη κορυφή Απολλώνιος και Πεύκα, σπουδαίο διπλό για τις Αμαζόνες

PRE LEAGUE,

Ισόβαθμοι στη κορυφή της βαθμολογίας της Pre League γυναικών μετά από 7 αγωνιστικές συνεχίζουν να βρίσκονται ο Απολλώνιος Κερατσινίου και οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων.