Νεανίδων

Η ανασκόπηση του Ελληνικού Βόλεϊ και Beach Volley για το 2022

NEWS,

Με όμορφες αναμνήσεις αποχαιρετά το 2022 το Ελληνικό Βόλεϊ. Από την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, στις παρουσίες τριών αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων σε τελικές φάσεις Ευρωβόλεϊ, στο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού σε άνδρες και γυναίκες, στην κατάκτηση των κυπέλλων ανδρών και γυναικών από τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Ευρωπαϊκό νεανίδων: Δεν τα κατάφερε η εθνική κόντρα στη Σλοβενία

NEWS,

Η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-0 στην καθοριστική αναμέτρηση με τη Σλοβενία, και βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βόρεια Μακεδονία.

Ευρωπαϊκό νεανίδων: Η Εθνική ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ από τη Φινλανδία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Τον πρώτο της βαθμό στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ19 που διεξάγεται στα Σκόπια κατέκτησε η Εθνική γυναικών, η οποία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ από τη Φινλανδία.

Ευρωπαϊκό νεανίδων: Ήττα στη πρεμιέρα για την Εθνική με 3-0 σετ από τη Πολωνία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Με το... αριστερό ξεκίνησε την πορεία της στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ19 η Εθνική νεανίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρά τη προσπάθεια που κατέβαλε, ηττήθηκε στην Boris Trajkovski Arena στα Σκόπια με 3-0 σετ από τη Πολωνία.

Ευρωπαϊκό νεανίδων: Η Εθνική μετράει αντίστροφα για τη πρεμιέρα με τη Πολωνία (27/8, 19.00)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στα Σκόπια βρίσκεται από χθες Πέμπτη (25/8) η Εθνική νεανίδων και πλέον μετράει αντίστροφα για τη πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ19 απέναντι στη Πολωνία (27/8, 19.00).

Ευρωπαϊκό νεανίδων: Αναχώρησε για τα Σκόπια η εθνική ομάδα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Το απόγευμα της Πέμπτης (25/8) θα φτάσει η αποστολή της εθνικής νεανίδων στα Σκόπια εν όψει της συμμετοχής της στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινούν το Σάββατο 27/8.

Εθνική νεανίδων: Στις 25 Ιουλίου η έναρξη της προετοιμασίας στο Μουζάκι ενόψει Βαλκανικού και Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στις 25 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής νεανίδων στο Μουζάκι, ενόψει της συμμετοχής στο Βαλκανικό και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Εφήβων, Νεανίδων: Οι αντίπαλοι των εθνικών ομάδων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Με την ολοκλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου (απ' όπου προκρίθηκε η εθνική εφήβων) οριστικοποιήθηκαν και οι όμιλοι των τελικών φάσεων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Εφήβων-Νεανίδων (είχε προκριθεί από τον 2ο γύρο).

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο βόλεϊ σχολιασμός ακουστικής περιγραφής για ανθρώπους με προβλήματα όρασης!

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σχολιασμός ακουστικής περιγραφής για ανθρώπους με προβλήματα όρασης, τυφλούς και μερικώς βλέποντες.

Φιλική αναμέτρηση των κλιμακίων παγκορασίδων Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης στο τάραφλεξ του «Η. Τριανταφυλλίδης»

ΑΝΑΠΤΥΞΗ,

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Ε' ομίλου του 2ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» η ΕΠΕΣΘ σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ πραγματοποίησαν φιλική αναμέτρηση μεταξύ των κλιμακίων παγκορασίδων Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.