Παίδων

Η ανασκόπηση του Ελληνικού Βόλεϊ και Beach Volley για το 2022

NEWS,

Με όμορφες αναμνήσεις αποχαιρετά το 2022 το Ελληνικό Βόλεϊ. Από την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, στις παρουσίες τριών αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων σε τελικές φάσεις Ευρωβόλεϊ, στο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού σε άνδρες και γυναίκες, στην κατάκτηση των κυπέλλων ανδρών και γυναικών από τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Το Sport Excellence στην προετοιμασία της Εθνικής παίδων

Παίδων,

Στο Μουζάκι της Καρδίτσας βρίσκεται από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου η Εθνική παίδων όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας προετοιμασία εν όψει των μελλοντικών της υποχρεώσεων.

Προετοιμασία στο Μουζάκι για τους αθλητές της Εθνικής παίδων και φιλικά με Ουγγαρία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Προετοιμασία στο Μουζάκι θα πραγματοποιήσουν τη περίοδο της διακοπής για τις γιορτές οι αθλητές της Εθνικής παίδων, η οποία θα ξεκινήσει την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων: Πρεμιέρα για την εθνική κόντρα στην Πολωνία (9/7, 16.30)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή (11η θέση το 2018) η εθνική παίδων (Κ18) επιστρέφει σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η αυλαία του οποίου ανοίγει αύριο Σάββατο 9 Ιουλίου στη Γεωργία.

Εθνική παίδων: Βαγγέλης Ρούσος και Πέτρος Πηλίτσης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 (vid)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στη Γεωργία βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής παίδων και πλέον μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της στον Β' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 απέναντι στη Πολωνία.

Εθνική παίδων: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γεωργία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ξημερώματα Πέμπτης αναχωρεί (μέσω Κωνσταντινούπολης) η αποστολή της εθνικής παίδων (Κ18) για την πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα, όπου θα συμμετάσχει στην τελική φάση του αντίστοιχου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (9-17 Ιουλίου).

Την Πέμπτη 16/6 η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής παίδων στη Νεμέα - οι κλήσεις

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στη Νεμέα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής παίδων, ενόψει της συμμετοχής της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που θα διεξαχθούν στη Τιφλίδα της Γεωργίας από 7 έως 18 Ιουλίου.

Παναγιώτης Λακασάς: «Σημαντική ημέρα για το Ελληνικό βόλεϊ»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την τρίτη της παρουσία σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 εξασφάλισε η Εθνική παίδων. Η νέα φουρνιά του Ελληνικού βόλεϊ με προπονητή τον Παναγιώτη Λακασά επέστρεψε σε τελική φάση Ευρωβόλεϊ παίδων μετά από 11 χρόνια, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή να τονίζει: