Παίδων

Ευρωπαϊκό Κ18 αγοριών: Στον Β' όμιλο στη Φιλιππούπολη η Εθνική ομάδα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/4 στα γραφεία της CEV στο Λουξεμβούργο η κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Αγοριών Κ18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Βουλγαρία (10 έως 21 Ιουλίου) με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Αγοριών Κ18: Οριστικά στα τελικά η Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Η Ιταλία επικράτησε με 3-0 του Ισραήλ στον τελευταίο αγώνα του προκριματικού ομίλου σφραγίζοντας και τυπικά την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και την πρόκριση της Εθνικής ομάδας.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού αγοριών Κ18: Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα με το Ισραήλ (12/04, 17.00 Live streaming)

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την πρώτη τους προπόνηση στην αρένα του Πολίκορο στην Ιταλία έκανε η Εθνική αγοριών Κ18, η οποία αύριο Παρασκευή 12/4 ρίχνεται στην μάχη του Α' ομίλου της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18.

Εθνική αγοριών Κ18: Ξεκίνησε το ταξίδι για την Ιταλία και τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Με τελικό προορισμό την πόλη Πολικόρο στη νότια Ιταλία αναχώρησε σήμερα (Τετάρτη 10/4) η αποστολή της Εθνικής αγοριών Κ18 που θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στην Πάτρα η προετοιμασία της Εθνικής αγοριών Κ18 για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Οι κλήσεις

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής αγοριών Κ18, ενόψει της συμμετοχής της στον 2ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18.

Προκριματικά Ευρωπαϊκού αγοριών Κ18: Ήττα της Εθνικής στον τελικό από την Ρουμανία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ρουμανία η Εθνική παίδων, καθώς ηττήθηκε με 3-0 σετ στον τελικό του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 21/1 στην Στρούμνιτσα.

Η Εθνική αγοριών Κ18 μία νίκη μακριά από τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στον τελικό του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 προκρίθηκε η Εθνική μας ομάδα μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης στον Α' όμιλο της διοργάνωσης που διεξάγεται στην πόλη Στρούμιτσα στην Βόρεια Μακεδονία.

Η αποστολή της Εθνικής αγοριών Κ18 για τον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στην Βόρεια Μακεδονία βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 17/1 η αποστολή της Εθνικής αγοριών Κ18, προκειμένου να λάβει μέρος στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που θα διεξαχθεί στην πόλη Στρούμιτσα από 18 έως 21 Ιανουαρίου.

Στην Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της Εθνικής αγοριών Κ18 για τον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού αγοριών Κ18 - οι κλήσεις

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής αγοριών Κ18, ενόψει της συμμετοχής της στον 1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Ιανουαρίου στα Σκόπια.

Κλιμάκιο του Sports Excellence στην Νεμέα και στους Μολάους για τις Εθνικές παίδων-κορασίδων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Με εργoμετρικές ασκήσεις και αξιολογήσεις ολοκληρώθηκε στους Μολάους και στην Νεμέα η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων κορασίδων και παίδων αντίστοιχα.

Η Εθνική παίδων στον αρχαιολογικό χώρο και στάδιο της Νεμέας

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στην Νεμέα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Εθνική παίδων Κ18 και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Βαλκανικού πρωταθλήματος αγοριών Κ18 που θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Ιανουαρίου στα Σκόπια.

Οι κλήσεις της Εθνικής παίδων Κ18 για προετοιμασία στην Νεμέα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Στην Νέμεα θα συγκεντρωθεί για προετοιμασία η Εθνική παίδων Κ18 από 26 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου 2024, προκειμένου να λάβει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αγοριών Κ18/1ο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Ιανουαρίου στα Σκόπια.

Η ανασκόπηση του Ελληνικού Βόλεϊ και Beach Volley για το 2022

NEWS,

Με όμορφες αναμνήσεις αποχαιρετά το 2022 το Ελληνικό Βόλεϊ. Από την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση των Εθνικών ομάδων ανδρών-γυναικών στις τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, στις παρουσίες τριών αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων σε τελικές φάσεις Ευρωβόλεϊ, στο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού σε άνδρες και γυναίκες, στην κατάκτηση των κυπέλλων ανδρών και γυναικών από τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Το Sport Excellence στην προετοιμασία της Εθνικής παίδων

Παίδων,

Στο Μουζάκι της Καρδίτσας βρίσκεται από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου η Εθνική παίδων όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας προετοιμασία εν όψει των μελλοντικών της υποχρεώσεων.