Ανδρών

Νεόφυτος, Σεϊμέκης: Οι... πρωταγωνιστές πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Σε μία ομάδα, οι φυσιοθεραπευτές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή λειτουργία της, καθώς διασφαλίζουν την υγεία, την αποκατάσταση και βοηθούν στην αποδοτικότητα των αθλητών.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Πολωνία και Ιταλία συμπλήρωσαν την τετράδα - Το πανόραμα της διοργάνωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ολοκληρώθηκε και η προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών με τις Πολωνία, Ιταλία να προκρίνονται στην τελική τετράδα όπου βρίσκονται από χθες Γαλλία και Σλοβενία.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Στα ημιτελικά Σλοβενία, Γαλλία - Το πανόραμα της διοργάνωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Η Σλοβενία (3-1 την Ουκρανία) και η Γαλλία (3-0 τη Ρουμανία) είναι οι δύο πρώτες ομάδες που έκλεισαν θέση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών και πλέον περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Το πανόραμα της διοργάνωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για τη φάση των 16 του Ευρωβόλεϊ ανδρών και πλέον το τουρνουά μπαίνει στην τελική του ευθεία καθώς από αύριο ξεκινούν οι προημιτελικοί με τη Σερβία και την Πολωνία να είναι οι δύο τελευταίες ομάδες που πήραν το εισιτήριο για την 8άδα.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Το πανόραμα της διοργάνωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των 16 του Ευρωβόλεϊ ανδρών με τη Γαλλία και τη Ρουμανία να προκρίνονται στους 8 της διοργάνωσης και τη Βουλγαρία να γίνεται η δεύτερη διοργανώτρια (από τις τέσσερις συνολικά) που αποκλείστηκε.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Τα ζευγάρια στη φάση των 16 και το πανόραμα της διοργάνωσης

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Δείτε τα αποτελέσματα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών που διεξήχθησαν την Τρίτη 5/9, οι βαθμολογίες και το υπόλοιπο πρόγραμμα καθώς και τα ζευγάρια που έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής στη φάση των 16

Ευρωπαϊκό ανδρών: Οι δηλώσεις των Μπονιφάντε, Πετρέα και Πρωτοψάλτη μετά το παιχνίδι με τη Γαλλία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Έναν μικρό απολογισμό από τη πορεία της Εθνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έκαναν ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε, ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας και ο ακραίος της ομάδας Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Ευρωπαϊκό ανδρών: Ήττα από την Ρουμανία και η πρόκριση απομακρύνεται

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,

Την ήττα με 3-1 σετ από την Ρουμανία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα και πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωβόλεϊ απομακρύνεται. Με ένα παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία να απομένει, η Ελλάδα εκτός από τη καθαρή νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τους «16» θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων από τις άλλες αναμετρήσεις.