Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργου Πιτσούλη και Πρύτανη ΕΛΜΕΠΑ Νίκου Κατσαράκη στις προπονήσεις Διακλιμακιακού αγοριών

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης» στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) στο Ηράκλειο, πραγματοποιείται 11-20 Ιουλίου 2023 η προετοιμασία/αξιολόγηση της Προ-Εθνικής Ομάδας K17 Ανδρών Πετοσφαίρισης.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας, η οποία αποτελείται από 25 αθλητές και το τεχνικό επιτελείο, φιλοξενείται στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου και πραγματοποιεί καθημερινά πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, ενώ 22-30 Ιουλίου 2023 καταφθάνει και η αντίστοιχη Προ Εθνική Ομάδα K17 Γυναικών Πετοσφαίρισης, η οποία, επίσης, θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 παρακολούθησαν την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων, Γεώργιος Πιτσούλης συνοδευμένος από τον Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, Καθηγητή Νικόλαο Κατσαράκη, τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Αναπλ. Καθηγητή Νικόλαο Βιδάκη και τον Διευθυντή της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΑΔΙΠ), Ιωάννη Ρομπογιαννάκη.

Στη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Πρύτανης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους αθλητές και τους συντελεστές της Εθνικής Ομάδας για τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στην Περιφέρεια, από πρωτοβουλίες φιλοξενίας όπως αυτή, για γνωριμίες, σύσφιξη σχέσεων και ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ δομών του αθλητισμού και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας.

Από την προετοιμασία/αξιολόγηση της Προ Εθνικής Ομάδας K17 Ανδρών και Γυναικών θα προκύψει η νέα Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης U17 που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Βαλκανικό και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024.

Tο πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την νέα περίοδο με ενσωμάτωση και άλλων αθλητών αθλητριών και με τελική αξιολόγης τον Απρίλιο 2024.

Σχετικά Άρθρα