Μαρκάο και Ρουμελιώτης θυμήθηκαν στο Λουτράκι τη χρυσή εποχή του μπιτς βόλεϊ (vid)

BEACH VOLLEYBALL ,

Οι διεθνείς διοργανώσεις εκτός από πολύτιμες εμπειρίες σου δίνουν την ευκαιρία να συναντήσεις ανθρώπους με γνώσεις, παλιούς φίλους, συνεργάτες με τους οποίους έχεις συνεργαστεί στο παρελθόν.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο Sportcamp στο Λουτράκι, εκεί όπου στις αρχές Σεπτεμβρίου διεξήχθη το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18.

Προπονητής στις Εθνικές ομάδες Ισπανίας είναι ο Βραζιλιάνος Μαρκάο, ο οποίος εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα από το 2001 έως το 2004. Ο έμπειρος τεχνικός μαζί με τον Αλεμάο ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ, έχοντας στο πλευρό τους τον νυν τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Μανώλη Ρουμελιώτη, ο οποίος ήταν τη τετραετία 2001-2004 ο άμεσος συνεργάτης τους και στη συνέχεια τους διαδέχθηκε, κατακτώντας μεταξύ άλλων και δύο Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (2005, 2007).Η συνεργασία των Μαρκάο-Ρουμελιώτη δημιούργησε μία ισχυρή φιλία, η οποία διατηρείται μέχρι και σήμερα και με αφορμή τη κοινή τους παρουσία στο Λουτράκι, το volleyball.gr τους ζήτησε να... ξετυλίξουν το κουβάρι των αναμνήσεων.

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα στην Ισπανία, η Ελλάδα, τα ταξίδια στη Βραζιλία και πολλά άλλα, στη συνέντευξη που ακολουθεί...Σχετικά Άρθρα