Οι χορηγοί-υποστηρικτές του CEV Beach Volley Nations Cup 2023

BEACH VOLLEYBALL ,

Μία εβδομάδα απομένει για το πρώτο σερβίς του CEV Beach Volley Nations Cup 2023 (25-27 Μαΐου) στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο Κρήτης και η Ε.Ο.ΠΕ. πέρα απο τους συνδιοργανωτές-φορείς, ανακοινώνει τους χορηγούς-υποστηρικτές που θα στηρίξουν την διοργάνωση.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.) και η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, ενώ υποστηρίζεται και από την οργανωτική επιτροπή των παράκτιων Μεσογειακών αγώνων 2023.

Ο Καφές Δανδάλη που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό του Ελληνικού βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ θα στηρίξει ως χορηγός την διοργάνωση του CEV Beach Volley Nations Cup 2023.

Η εταιρεία Medi-Shop θα παρέχει τον απαιτούμενο ιατρικό εξοπλισμό για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΖΑΓΟΡΙ” θα είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης και θα παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα είναι στο πλευρό όλου του προσωπικού και των εθελοντών της διοργάνωσης και θα τους προσφέρει την διατροφή καθ'όλη την διάρκεια των αγώνων.

Τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου θα παρέχουν την μετακίνηση όλων των αποστολών κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τέλος, η Οργανωτική Επιτροπή του CEV Beach Volley Nations Cup 2023 ευχαριστεί:

Τον κ. Εμμανουήλ Μπελαδάκη, Διευθυντή Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της ΔΠΕ.

Τον κ. Ιωάννη Καραγιαννίδη, Διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ.

Την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ηρακλείου (ΕΠΦΑΝΗ).

Τον Ερυθρό Σταυρό Ηρακλείου.

Την Ανάπτυξη Αθλητισμού (ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ) Δήμου Ηρακλείου.

Τον κ. Γιώργο Χαλαμπαλάκη και την εταιρεία Medi-Shop για την παροχή του ιατρικού εξοπλισμού.

Σχετικά Άρθρα