Το εισιτήριο για τους «16» για τον ΠΑΟΚ περνάει από την Τσεχία

Cosmos ,

Για το δεύτερο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Women's Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Τσεχία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, την Πρόστεχοφ.

Ο Δικέφαλος, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχοντας το προβάδισμα πρόκρισης μετά το «καθαρό» 3-0 στο PAOK Sports Arena.

Το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς θέλει μόλις δύο σετ για να πάρει την πρόκριση, ωστόσο θα τα δώσει όλα για τη νίκη μέσα στην Τσεχία, προκειμένου να πάρει και ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Απέναντί του, η Πρόστεχοφ, η οποία μετά την ήττα της στην Θεσσαλονίκη με 3-0, γνώρισε ήττα και εντός συνόρων, χάνοντας από την Λίμπερετς με 2-3.

Για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Πρόστεχοφ, ο προπονητής της ομάδας, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρώτα απ΄ όλα θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα έχουν γίνει στο παρελθόν, τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Πρόστεχοφ και το πολύ κακό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στους Πρωταθλητές Πεύκων. Πρέπει να βρούμε νέο κίνητρο, να είμαστε συγκεντρωμένοι όταν μπούμε στο γήπεδο, έχοντας σαν ιδέα ότι παίζουμε ένα καινούργιο παιχνίδι και προσπαθούμε να κερδίσουμε. Κάθε φορά η νίκη είναι αντίδοτο για τα πάντα».

Σχετικά Άρθρα