Συνάντηση Καραμπέτσου με το προεδρείο του σωματείου Α.Σ. Νεμέας

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Α.Σ. Νεμέας Κώστας Μπαναγής και ο Έφορος του βολεϊκού τμήματος Παναγιώτης Ρογκάκης, προκειμένου να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο και τον Εκτελεστικό Διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο.

Θέμα συζήτησης ήταν η ανάπτυξη του αθλήματος στο Δήμο Νεμέας με την διεξαγωγή διοργανώσεων αλλά και την βελτίωση του υπάρχοντος προπονητικού κέντρου που χρησιμοποιούν τα τελευταία χρόνια οι Εθνικές ομάδες, σε συνεργασία με τον Δήμο Νεμέας και τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο αλλά και το τοπικό σωματείο.

Επίσης, συμφωνήθηκε με τον Α.Σ. Νεμέας να πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης η προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων, ενόψει του Βαλκανικού αγοριών Κ17 που θα γίνει τις ημερομηνίες 18-22 Ιανουαρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023.

*Στη κεντρική φωτογραφία από αριστερά διακρίνονται οι: Παναγιώτης Ρογκάκης (Έφορος Α.Σ. Νεμέας), Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.), Κώστας Μπαναγής (Πρόεδρος Α.Σ. Νεμέας), Περικλής Μπακοδήμος (Εκτελεστικός Διευθυντής Ε.Ο.ΠΕ.).

Σχετικά Άρθρα