Επίσκεψη του Γιώργου Καραμπέτσου και της Εθνικής παμπαίδων στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Στα γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου η Εθνική παμπαίδων μαζί με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο, με τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη να τους καλωσορίζει στην Λέσβο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται στην Λέσβο για τον προκριματικό όμιλο του ευρωβόλεϊ αγοριών Κ17 που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης στην Μυτιλήνη από 21 έως 23 Απριλίου με την συμμετοχή της Ελλάδας, του Ισραήλ, της Τσεχίας και της Ολλανδίας και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Περιφέρειας, δύο ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων.



Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Κουρσουμπά και των εκπροσώπων της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης Σωκράτη Γιακουμή και Βασίλη Ανδριώτη, ο Περιφερειάρχης καλωσόρισε τα μέλη της Ελληνικής αποστολής, πρόσφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διοργάνωση.
 
Από την πλευρά τους οι παίκτες της Εθνικής πρόσφεραν στον Περιφερειάρχη μια φανέλα της Εθνικής και τον προσκάλεσαν να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες.



Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι ως ομοσπονδία που βρισκόμαστε στην όμορφη Λέσβο, ένα νησί που αγαπάει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το βόλεϊ. Η απόφαση να διοργανώσουμε τον προκριματικό όμιλο της Εθνικής αγοριών Κ17 στην Λέσβο ήταν εύκολη, χάρη και στην στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη, τον οποίο και ευχαριστώ προσωπικά, όπως και τους συνεργάτες του. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και την τοπική Ένωση Λέσβου, τους παράγοντες των σωματείων του νησιού που βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών μας για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Είμαι σίγουρος για την οργανωτική επιτυχία της διοργάνωσης και σίγουρα στο μέλλον θα πραγματοποιήσουμε στην Λέσβο ακόμα περισσότερα γεγονότα».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τη Εθνική ομάδα Κ17 στην Λέσβο και είναι ιδιαίτερη τιμή για το Βόρειο Αιγαίο η παρουσία της εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσο για επιλογή του νησιού ώστε να φιλοξενήσει μια τόσο σημαντική διοργάνωση η οποία θα προβάλλει τον τόπο μας διεθνώς και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία ανάδειξης του. Η Περιφερειακή Αρχή από την πρώτη στιγμή έχει «αγκαλιάσει» την διοργάνωση, συνδράμοντας οικονομικά και παρέχει κάθε διευκόλυνση στην Ελληνική αποστολή ώστε να αισθανθεί πραγματικά σαν τον «σπίτι» της. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει το παρών στο Κλειστό της Νεάπολης και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών αλλά και τον υπολοίπων, σε μια μεγάλη γιορτή του βόλεϊ».

Υπενθυμίζουμε ότι από τους 5 προκριματικούς ομίλους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 προκρίνονται οι δύο πρώτοι και ο καλύτερος τρίτος όλων των ομίλων.

Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής:

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023


17.00: Ολλανδία - Τσεχία
20.00: Ελλάδα - Ισραήλ

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

17.00: Τσεχία - Ισραήλ
20.00: Ολλανδία - Ελλάδα

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

17.00: Ισραήλ - Ολλανδία
20.00: Τσεχία - Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα