Final 4 Κυπέλλου γυναικών: Οι δηλώσεις των προπονητών

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Ο καθένας είχε τους δικούς του λόγους για να εκφράσει την ικανοποίηση του για την παρουσία της ομάδας του στο Final 4, αλλά ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι κράτησαν χαμηλούς τόνους ως προς το αποτέλεσμα.

«Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο που βρίσκεται σ' αυτό το Final 4 και είμαι περήφανος για την ομάδα μου που με τα αποτελέσματα της κέρδισε το δικαίωμα να είναι εδώ στην Άρτα. Αυτό που θέλω όμως είναι να δώσουμε κι εδώ το 100% για να συνεχίσουμε τις εκπλήξεις», σχολίασε ο Βλάντιμιρ Βάσοβιτς (ΑΟ Θήρας).

Ο αντίπαλος του στον πρώτο ημιτελικό Γιάννης Καλμαζίδης (Παναθηναϊκός) δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ και μπορούμε να ξεφύγουμε κάπως από τα προβλήματα που όλοι ξέρουμε και να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλί. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές το έχουμε δει αυτό από το πρωτάθλημα.
Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον περυσινό τίτλο και θα κάνουμε ότι καλύτερο. Εύχομαι καλούς αγώνες».

Στο άλλο ζευγάρι, ο Γιουνούς Οτσάλ (ΑΕΚ) λίγες ώρες πριν φτάσει στην Άρτα είχε πάρει το πρώτο του Κύπελλο καθώς η σύζυγος του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί με τον Τούρκο τεχνικό να ευχαριστεί τους πάντες για τις ευχές και να τονίζει:  «Μετά από το 2019 είμαστε στο Final-4 είμαστε εδώ για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και σας ευχαριστώ όλους».

Λακωνικός και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάρκο Φενόλιο οποίος δήλωσε: 
«Είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο να παίζουμε υψηλού επίπεδου παιχνίδια. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να παίξουμε δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια, και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Σχετικά Άρθρα