Λευτέρης Αυγενάκης: «Η βραδιά του τελικού ήταν μία γιορτή του αθλητισμού»

NEWS ,

Ένα διήμερο γεμάτο βόλεϊ και όμορφες εικόνες εντός και εκτός γηπέδου ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου φιλοξενήθηκε το Final 4 του Κυπέλλου γυναικών.

Το βόλεϊ δεν έκανε απλά «Μπλοκ» στον πόλεμο, αλλά βγήκε πολλαπλά κερδισμένο από την εξαιρετική διοργάνωση γεγονός που σημείωσε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος απόλαυσε τους αγώνες και την ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο.



 «Η εικόνα που βλέπαμε στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο είναι αυτό που θέλουμε. Τα εκατοντάδες νέα παιδιά να δουν από κοντά ένα άθλημα που τους αρέσει. Είναι η χαρά και η ικανοποίηση του πρώτου και του δεύτερου που στο τέλος του αγώνα ήταν μαζί αγκαλιασμένοι, σχολίασε ο κ.Αυγενάκης και συμπλήρωσε:

«Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη διοίκηση της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που πριν λίγα χρόνια ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, όμως τώρα ξεδιπλώνεται, λειτουργεί και εξελίσσεται. Μπράβο στον Πρόεδρο κ.Καραμπέτσο έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Έχει οργανώσει την Ομοσπονδία και το άθλημα εξελίσσεται.



Πολλά μπράβο και στις αθλήτριες όλων των ομάδων που έδωσαν μαθήματα ποιότητας, σεβασμού και υπηρέτησαν με το καλύτερο τρόπο τις αξίες του αθλητισμού. Η βραδιά του τελικού ήταν μία γιορτή του αθλητισμού και είναι όλοι χαρούμενοι. Αυτή την εικόνα θέλουμε στα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα.»

Το Ηράκλειο φιλοξένησε για πρώτη φορά έναν τελικό Κυπέλλου γυναικών, ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς όπως σημείωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού:
«Το Ηράκλειο αποτελεί την έδρα του βόλεϊ πλέον. Ανδρών και γυναικών. Το μπιτς βόλεϊ επίσης θα αποκτήσει σύντομα και την δική του έδρα στο Καρτερό. Εκεί θα γίνουν οι τρίτοι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες και τέλος Ιουνίου διεθνείς αγώνες μπιτς χάντμπολ. Από εκεί και μετά θα ανήκει στην οικογένεια του μπιτς βόλεϊ».



Προσωπικά αγαπώ το βόλεϊ και είμαι λάτρης του μπιτς βόλεϊ. Πέρσι το καλοκαίρι φιλοξενήσαμε την Εθνικής γυναικών και τώρα με το final-4 του κυπέλλου, η  Κρήτη στέλνει μηνύματα για ακόμα περισσότερες διοργανώσεις. Θα τις αγκαλιάσουμε και θα τις στηρίξουμε. Το Ηράκλειο χαιρετίζει το βόλεϊ και το υποδέχεται ως μόνιμη έδρα του.



Όλοι οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί και στο φινάλε είδαμε παρακολουθήσαμε έναν εξαιρετικό τελικό. Μπράβο στον Παναθηναϊκό που δικαίως κατέκτησε το κύπελλο αλλά μπράβο και στη Σαντορίνη. Συγχαρητήρια και στον Ηλυσιακό και τη Θέτιδα που μπορεί να έχασαν αλλά δεν υστέρησαν και υπηρέτησαν το άθλημα τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπράβο στη διοίκηση της Ομοσπονδίας και στα στελέχη της, στη διοίκηση του ΕΑΚ Ηρακλείου και τους υπαλλήλους της, στις διοικήσεις των ομάδων, στις αθλήτριες, στους εθελοντές μας, στους θεατές. Είμαι πολύ χαρούμενος απ’ όλα ζήσαμε αυτό το διήμερο».



Σχετικά Άρθρα