Το προσωπικό της Ε.Ο.ΠΕ. έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

NEWS ,

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της έκοψε τη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 το προσωπικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, παρουσία του Προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου, του Γενικού Γραμματέα Νεκτάριου Χαλβατζή και της Ταμίας Έφης Χρόνης.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε το προσωπικό για τη προσφορά του και για τη στήριξη, όχι μόνο στη διοίκηση του αλλά και γενικότερα στη διεκπεραίωση των διοικητικών και αγωνιστικών θεμάτων. Επίσης, ευχήθηκε να ευοδωθούν οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας για την εξεύρεση εσόδων πέρα της τακτικής επιχορήγησης, έτσι ώστε να τακτοποιηθούν οι διακανονισμένες οφειλές του παρελθόντος, οι οποίες αποτελούν και τροχοπέδη στον αγωνιστικό τομέα.

Τόνισε, ότι, τα δύσκολα έχουν περάσει χάρη στις θυσίες των εργαζομένων και κυρίως των παραγόντων του Ελληνικού βόλεϊ, αλλά επεσήμανε ότι το 2023 θα είναι μία εξίσου δύσκολη χρονιά, προκειμένου να κλείσουν οι τελευταίες μεγάλες υποθέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Το φλουρί κέρδισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ε.Ο.ΠΕ. Κώστας Ασημακόπουλος, το οποίο αφιέρωσε στον υπάλληλο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Σέργη, ο οποίος τη Τρίτη 17 Ιανουαρίου είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, αλλά ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναρρώνει.

Καλή χρονιά.

Σχετικά Άρθρα