Στις 17 & 18 Ιουνίου 2023 η διαδικασία Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών μεταγραφών Πετοσφαίρισης.

NEWS ,

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών Μεταγραφών Πετοσφαίρισης που πραγματοποιεί η ΕΟΠΕ. Η διαδικασία Πιστοποίησης θα αποτελείται από Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Κανονισμών και Διαδικασιών και διαδικασία επιβεβαίωσης των γνώσεων κάθε υποψηφίου.

Υπενθυμίζεται ότι, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην διαδικασία Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών Μεταγραφών Αθλητών και Προπονητών έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2023. Στην διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν Φυσικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τις διαδικασίες μεταγραφών αθλητών/αθλητριών και προπονητών και οι οποίοι θα πιστοποιηθούν από την Ε.Ο.ΠΕ. ότι διαθέτουν αυτές τις γνώσεις ώστε να συνεργάζονται σωστά με τα Σωματεία και να αποφεύγονται περιπτώσεις μη σωστής εφαρμογής των Ελληνικών και Διεθνών κανονισμών μεταγραφών.

Οι Αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1D-5EDnEP0o0IUTtbod3Rf8G2v7pGvrpXopIcnCXAIRw/edit

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις λεπτομέρειες για την διαδικασία στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. (https://www.volleyball.gr/eope-info/epimorfosh-pistopoihsh-diamesolabhton-metagrafon-petosfairishs)

Για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν email στο: katartisi@volleyball.gr

Σχετικά Άρθρα