Λήξη λειτουργίας ηλεκτρονικών υπηρεσιών Ε.Ο.ΠΕ.

NEWS ,

Ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 και της υποβολής των ανανεώσεων των δελτίων των αθλητών/τριών, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Η Οριστικοποίηση όλων των Νέων εγγραφών αθλητών-τριών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2023 (23.59’) καθώς η λειτουργία των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών θα διακοπεί από τις 25/05/23 και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα έχετε δικαίωμα υποβολής νέων εγγραφών.

Όλα τα σωματεία θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα που αφορά τις νέες εγγραφές αθλητών-τριών σε αιτήσεις που έχουν ήδη υποβάλλει και δεν έχουν ολοκληρωθεί καθώς αν δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες αυτές  οι συγκεκριμένες αιτήσεις θα απορριφθούν/διαγραφούν αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα της ΕΟΠΕ από την Πέμπτη 25/05/2023. Εφόσον επιθυμείτε την εγγραφή των ως άνω αθλητών-τριών, θα πρέπει να προχωρήσετε στην εγγραφή τους εκ νέου όταν θα ενημερωθείτε για το άνοιγμα της πλατφόρμας τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.  

Τα σωματεία που οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δεν έχουν λήξει θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να τυπώσουν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΙΣΤΕΣ των αθλητών-τριών τους μέχρι τις 24/05/2023 (23.59’) διότι θα κλείσει το σύστημα και δεν θα έχουν το δικαίωμα πρόσβασης μετά σε αυτό. Να τονίσουμε ότι ούτε το Τμήμα Μητρώου θα μπορεί να σας εξυπηρετήσει στη δημιουργία της λίστας για τεχνικούς λόγους και για αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχουν τυπωθεί όλες οι απαραίτητες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΙΣΤΕΣ για τους εναπομείναντες αγώνες των σωματείων.

Οι κωδικοί των σωματείων που ίσχυαν την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 θα λήξουν την Τετάρτη 24/5/2023 (23.59’).

Για να λειτουργήσουν οι νέοι κωδικοί που θα πρέπει να ενεργοποιηθούν για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, το κάθε σωματείο θα πρέπει να ορίσει εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του για την χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Πατήστε εδώ http://www.volleyball.gr/eope-info/aithmata για να κατεβάσετε το σχέδιο αποσπάσματος πρακτικού της συνεδρίασης του ΔΣ, το οποίο θα πρέπει να αποσταλεί στο τμήμα μητρώου της ΕΟΠΕ MONO στο mitroo@volleyball.gr και σε κανένα άλλο email, κατάλληλα συμπληρωμένο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 05/06/2023 ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες διαδικασίες από μέρους μας στη βάση δεδομένων της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΟΠΕ. Παρακαλούμε να μην αποσταλεί σε κανένα άλλο email εκτός από το παραπάνω, ούτε με κάποιον άλλο τρόπο για να μην δημιουργηθεί κάποια καθυστέρηση στην παραλαβή τους.

Σχετικά Άρθρα