Συνάντηση εφ'όλης της ύλης του προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

NEWS ,

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης θέματα που αφορούν στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τα αθλήματα του βόλεϊ σάλας και του μπιτς βόλεϊ.

O πρόεδρος της ΕΟΠΕ παρουσίασε τα τρέχοντα οικονομικά και αγωνιστικά στοιχεία της ΕΟΠΕ και ανέλυσε στον Υπουργό το πλάνο δράσης της Ομοσπονδίας, τόσο στον βραχυχρόνιο όσο και στο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, πάντα σύμφωνα με τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η αθλητική ηγεσία μέσω του νέου αθλητικού νόμου που θα δώσει λύσεις σε διάφορα προβλήματα.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα ανάπτυξης του βόλεϊ σάλας και του μπιτς βόλεϊ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ενδιαφέρον του Υπουργού Αθλητισμού και υποσχέθηκε πως ο ίδιος, η διοίκηση της ΕΟΠΕ και η κοινότητα του ελληνικού βόλεϊ θα μείνουν προσηλωμένοι στον κοινό μεγάλο στόχο για τη διάκριση και ανάπτυξη συνολικά του ελληνικού αθλητισμού.

Σχετικά Άρθρα