Ξεκίνησε το καμπ της προ-Εθνικής Παμπαίδων στην Αμαλιάδα

NEWS ,

Στην Αμαλιάδα, «χτυπά» για τις επόμενες 20 ημέρες, η «καρδιά» του βόλεϊ μιας και μετά από την απόφαση της Ομοσπονδίας, θα πραγματοποιηθεί προπονητικό κάμπ για τους αθλητές της προ-εθνικής ομάδας παμπαίδων (Κ17).

Συγκεκριμένα από τις 11 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου, 36 οι αθλητές της προ-εθνικής ομάδας παμπαίδων (Κ17), μαζί με προπονητές και τους συνοδούς τους, θα πααμείνουν στην πόλη δίνοντάς της πνοή. Οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο διαμένουν στην Φοιτητική Εστία που παραχώρησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός και καθημερινά θα χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλη μας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ» κ. Γιώργος Μπακέλας, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας κ. Παναγιώτης Λακασάς και ο προπονητής του Κοροίβου κ. Ανδρέας Γκρουμούσας, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, όπου μίλησαν για το προπονητικό κάμπ που θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.

«Να επαναφέρουμε το Αθλητικό Κέντρο, στην πραγματική του θέση»
Στις δηλώσεις του ο κ. Μπακέλας ανέφερε : «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω πως στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, από σήμερα προπονούνται τα παιδιά της προ- Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ (Κ 17). Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση που για την επίτευξή της «έτρεξαν» αρκετοί άνθρωποι. Όμως θα πρέπει να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, για την παραχώρηση της φοιτητικής εστίας και βέβαια την βοήθεια που μας έδωσε στην σίτιση της αποστολής. Η διοργάνωση που φιλοξενούμε στο Αθλητικό Κέντρο της Αμαλιάδας, αποτελεί την απαρχή των δράσεων που θα φέρει στο προσκήνιο τις εγκαταστάσεις της πόλης μας, μετά από την ύφεση του τελευταίου 1,5 χρόνου λόγω του κορονοϊού. Με αρχή αυτή τη διοργάνωση, θα κυνηγήσουμε και άλλα αθλητικά δρώμενα όπως και στο παρελθόν θέλοντας έτσι να επαναφέρουμε το Αθλητικό Κέντρο της Αμαλιάδας, στην πραγματική του θέση. Να ευχαριστήσω όλους όσοι πάλεψαν για να έρθει στην Αμαλιάδα αυτή η διοργάνωση και να ευχηθώ στους αθλητές τους προπονητές και τους γονείς των παιδιών να περάσουν όμορφα στην πόλη μας».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Λακασάς στη συνέχεια ανέφερε : «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αρμόδιους του Δήμου Ήλιδας, τον πρόεδρο του «ΗΛΕΙΟΥ» τον Μητροπολίτη Ηλείας για τη μακρά αυτή φιλοξενία και βέβαια το επιτελείο του Κοροίβου που θα είναι μαζί μας. Έχουμε στα χέρια της μια από τις καλύτερες φουρνιές του Ελληνικού βόλεϊ και τα παιδιά θα προπονηθούν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της Αμαλιάδας, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά και τις μοναδικές συνθήκες που επικρατούν εντός του κλειστού γηπέδου. Σε αυτές τις 3,5 εβδομάδας θα αξιοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις και με την προπόνηση που θα γίνει πιστεύουμε πως θα πάμε ένα βήμα παρακάτω την ομάδα. Ευχαριστούμε και πάλι και ευελπιστούμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Από τη πλευρά του ο προπονητής του Κοροίβου κ. Ανδρέας Γκρουμούσας είπε : «πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για την πόλη αλλά και τη ομάδα μας το γεγονός ότι η προ- εθνική μας επέλεξε για προπονητικό κάμπ και σήμερα φιλοξενούμε ένα πολύ μεγάλο γκρουπ αθλητών με τους συνοδούς. Είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά και η Αμαλιάδα θα δείξει για πολλοστή φορά το εξαιρετικό αθλητικό της πρόσωπο».

Υπενθυμίζουμε ότι στο προπονητικό καμπ έχουν κληθεί οι ακόλουθοι αθλητές:


Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Λακασάς έχει καλέσει τους ακόλουθους αθλητές:
Μερκούρης Βεζίρης (ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)
Αλέξανδρος Νανόπουλος (ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ)
Αθανάσιος Στράτος (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 
Απόστολος Καπνιάς (ΑΣΠ ΓΛΥΦΑΔΑ)
Γεώργιος Έκτορας Καμαρινόπουλος-Φλουτούρε (ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ)
Άγγελος Χαλίλης (ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ)
Γιώργος Κουβαράς (ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ)
Μανώλης Καλιμμάνης (ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ)
Στέφανος-Παντελής Ξεροβάσιλας (ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80)
Ευάγγελος Ρούσος (ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΗΣ)
Γεράσιμος Τζάρας (ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΗΣ)
Σπυρίδων Γεροδήμος (ΓΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ)
Θεόδωρος Ντανίκας (ΓΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ)
Δημήτριος Ασλάνογλου (ΑΣ ΑΘΛΗΣΗ )
Πέτρος Πηκίτσης (ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ)
Χαράλαμπος Παξιμαδάκης (ΑΣ BV ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ)
Γεώργιος Τσαδήμας (ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ)
Αθανάσιος Σαλαμπάσης (ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ) 
Ανδρέας Κοντοστάθης (ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ)
Δημήτριος Σουσουρίδης (ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ)
Άγγελος-Θεόδωρος Σταθέλος (ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ)
Αλέξανδρος Πετρίδης (ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ)
Αναστάσιος-Μάριος Παναγιώτου (ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ)
Ιωάννης Τσολακίδης (ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ)
Στέφανος Σουμελίδης (ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
Μάριος Σταυρόπουλος (ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)
Στέφανος Αδάμος (ΠΟ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ)
Νίκος Μπαργιώτης (ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ)
Πασχάλης-Παναγιώτης Στεφανίδης (ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ)
Γεώργιος Μπαλούκας (ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ)
Ραφαήλ-Γεώργιος Σεμερτζίδης (ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ)
Νίκος  Δοροβάτας (ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ)
Φώτης Σάκκος (ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ)
Χρήστος Παναγιωτόπουλος (ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ)
Θεόδωρος Αβραμόπουλος (ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ)
Ιωάννης Καραγιάννης (ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ)



Σχετικά Άρθρα