Ευανθία Λάβδα και Μάρα Ράπτη για το πρωτάθλημα με τον Απολλώνιο

PRE LEAGUE ,

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Pre League γυναικών και την άνοδο στην Volley League γυναικών μίλησε η αρχηγός και πασαδόρος του Απολλώνιου Ευανθία Λάβδα και η ακραία Μάρα Ράπτη.

Η αρχηγός και πασαδόρος του Απολλώνιου Ευανθία Λάβδα τόνισε: «Είμαι πολλή χαρούμενη και δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα καταφέραμε. Ξεκινήσαμε την σεζόν με πολλές φιλοδοξίες και στον δρόμο μας προέκυψαν πολλές δυσκολίες. Ήμασταν όμως ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και στο τέλος τα καταφέραμε όλοι μαζί. Άξιζε όλη η σκληρή δουλειά και οι κόποι μας όλο αυτό το διάστημα απέδωσαν καρπούς. Ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και πήραμε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Την αφιερώνω την άνοδο σε όλη την ομάδα και ειδικά στην συμπαίκτριά μας, Μαριαλένα Δραγουμάνου».

Η ακραία του Απολλώνιου Μάρα Ράπτη δήλωσε:
«Η φετινή σεζόν ήταν από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Ήμουν σε ένα οικείο περιββάλλον, καθώς με πολλά κορίτσια είχα παίξει ξανά. Με κάποιες έχουμε και οικογενειακή φιλία. Από την αρχή είχα δεθεί και ο στόχος ήταν εξαρχής η άνοδος. Παλεύαμε για αυτό. Υπήρχε μία ατυχία με την Μαριαλένα Δραγουμάνου και σε εκείνη την περίοδο κάναμε τις δύο φετινές μας ήττες. Δουλέψαμε σκληρά, πιστεύαμε στους εαυτούς μας και δουλεύαμε σιωπηλά. Τον τελευταίο μήνα που είχαμε και τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου κάναμε έναν άθλο και εβδομαδιαίες υπερβάσεις με αποκορύφωμα την σημερινή νίκη που μας έδωσε το πρωτάθλημα. Το αφιερώνω στην γιαγιά μου που με στηρίζει και έβλεπε τους αγώνες μου, καθώς και στην οικογένειά μου που ήρθαν να με δουν και εννοείται σε όλη την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα