Εθνική Παγκορασίδων: Επίσκεψη στον Δήμαρχο Σουφλίου

Παγκορασίδων ,

Η αποστολή της εθνικής παγκορασίδων συμπληρώνει μία εβδομάδα παραμονής στο Σουφλί, όπου προετοιμάζεται εν όψει της συμμετοχής της στον 1ο προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ17 που θα γίνει στην Άγκυρα της Τουρκίας (17 έως 23 Ιανουαρίου 2023). 

Σήμερα το πρωί ο αρχηγός της αποστολής Βαγγέλης Περόπουλος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Καλακίκο με τον οποίο αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρόνια, ενώ του έδωσε μια αναμνηστική φανέλα της εθνικής ομάδας και τον ευχάριστησε για τη βοήθεια που προσέφερε για μία ακόμη φορά στις εθνικές ομάδες.



Από την πλευρά του ο κ. Καλακίκος ανταπέδωσε τις ευχές και υποσχέθηκε ότι η ΕΟΠΕ θα έχει και στο μέλλον τη συμπαράσταση του. Τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό θα συμβεί με ακόμη καλύτερες συνθήκες δεδομένου ότι έχουν εγκριθεί τα απαραίτητα κονδύλια για την ανακάινιση τόσο του κλειστού γυμναστηρίου όσο και της εστίας κι θα είναι χάρα για το Δήμο Σουδλίου να φιλοξενούν τις εθνικές ομάδες βόλεϊ σε μόνιμη βάση.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή της εθνικής ομάδας θα αναχωρήσει από το Σουφλί για την Άγκυρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, ενώ την περασμένη Παρασκευή η ομάδα παραβρέθηκε στον αγιασμό των υδάτων στην εκκλησία του  Αγίου Γεωργίου.













Σχετικά Άρθρα