Πανελλήνιο κοριτσιών Κ20: Οι δηλώσεις των προπονητών των τεσσάρων φιναλίστ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Μία ημέρα έμεινε για το πρώτο σερβίς στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 στο δημοτικό γυμναστήριο Μαρκοπούλου.

Οι προπονητές των τεσσάρων φιναλίστ σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στην διοργάνωση που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας για το 2023 στην κατηγορία των νεανίδων και ευχήθηκαν υγεία και όλες οι αθλήτριες να ευχαριστηθούν τους αγώνες.

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ20: Τα ρόστερ των τεσσάρων φιναλίστ και η χρυσή βίβλος

Θανάσης Τερζής (Προπονητής Π.Α.Ο.Κ.): «Υγεία και τα παιδιά να ευχαριστηθούν τους αγώνες»

«Δυστυχώς, λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του αγώνα γυναικών του συλλόγου μας, θα απουσιάσω από την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων. Θα ήθελα να ευχηθώ ένα τουρνουά με υγεία, τα παιδιά να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια, γιατί είναι και σε ηλικίες που οι υποχρεώσεις τους στο σχολείο είναι μεγάλες. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει μεγάλη παράδοση στο τμήμα υποδομής και έτσι και φέτος, θέλουμε παρόλο τις απουσίες να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση».

Αγγελική Τρύψια (Προπονήτρια Α.Σ. Άρης): «Θα είμαστε ανταγωνιστικές»

«Στόχος του Άρη είναι να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Φαβορί για τον τίτλο είναι το Μαρκόπουλο που έχει μια καλή ομάδα, αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας. Ωστόσο, πιστεύω πάρα πολύ και στη δική μας ομάδα και είμαι σίγουρη ότι θα είμαστε ανταγωνιστικές σε όλα μας. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

Έλενα Κανελλοπούλου (Προπονήτρια Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil): «Στόχος μας η ανάδειξη νέων αθλητριών»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που το Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσει ακόμη ένα Final-4 Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20, όπου η ομάδα μας συμμετέχει για 9η φορά τα τελευταία 10 χρόνια! Όλο το πρόγραμμα και το πλάνο του Συλλόγου είναι η ανάδειξη των νεαρών αθλητριών και η προώθησή τους στη γυναικεία ομάδα και αυτό έχει ως στόχο η παρουσία μας στην τελική φάση σήμερα. Ο Σύλλογος μας παρέχει οργανωτικά όσα χρειαζόμαστε και όλη η ομάδα πλαισιώνεται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες που ο καθένας εκτελώντας τον ρόλο του έχει συμβάλει στην επίτευξη του στόχου. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και ευχόμαστε υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να δούμε ένα όμορφο θέαμα σε όλη την τελική φάση».

Έλενα Καγιαλή (Προπονήτρια Α.Σ.Π. Απόλλων): «Μεγάλη επιτυχία και μόνο η παρουσία μας»

«Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε στην προημιτελική και ημιτελική φάση ως αουτσάιντερ. Η δυναμική της ομάδας μας δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε και θα αντιμετωπίσουμε. Πραγματικά το ότι είμαστε σε αυτό το σημείο είναι τεράστια επιτυχία για αυτά τα παιδιά. Όλη την χρονιά έχουμε αντιμετωπίσει αρκετά θέματα, αποχωρήσεις και δυσκολίες. Το αποτέλεσμα ήταν να μην ξέρουμε πως θα αγωνιστούμε κάθε φορά. Γι'αυτούς τους λόγους η παρουσία μας και μόνο είναι μία μεγάλη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ομάδες με μεγάλη δυναμική. Είναι ομάδες που έχουν λύσεις σε κάθε θέση και εναλλακτικές επιλογές, κάτι που δεν ισχύει για εμάς. Προσπαθούμε με άλλους τρόπους και άλλα ατού των κοριτσιών να καλύψουμε αυτές τις αδυναμίες μας. Το σημαντικότερο είναι η ψυχή και όποιο άλλο όπλο μπορούμε να διαθέσουμε στο τακτικό κομμάτι, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικές. Από εκεί και πέρα ότι έρθει».

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μαρκάτης.
20.30: Α.Σ. Άρης - Α.Σ.Π. Απόλλων, Διαιτητές: Κουτσούλας, Μενεσλής.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Α.Σ.Π. Απόλλων, Διαιτητές: Μενεσλής, Ονόπας.
20.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Σ. Άρης, Διαιτητές: Ονόπας, Μενεσλής.

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

15.30: Α.Σ.Π. Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ., Διαιτητές: Πρέντζας, Λιάκου.
18.00: Α.Σ. Άρης - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Βελώνης.

Σχετικά Άρθρα