Πανελλήνιο κοριτσιών Κ20: MVP η Βάλια Ευαγγελίου - όλες οι απονομές και οι βραβεύσεις

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Η αρχηγός και ακραία του Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil Βάλια Ευαγγελίου αναδείχθηκε MVP της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20.

Ο πρωταθλητής ΑΟΜ ξεχώρισε και στις ατομικές βραβεύσεις της διοργάνωσης, με την Έρρικα Γράβαρη να αναδεικνύεται καλύτερη σέρβερ, η Κατερίνα Αλλαγιάννη καλύτερη μπλοκέρ και η Αναστασία Δήμου καλύτερο λίμπερο. Η ακραία του Π.Α.Ο.Κ. Ελευθερία Γαργάλα πήρε το βραβείο της καλύτερης επιθετικού και η Ευαγγελία Τάνη πήρε το βραβείο της καλύτερης πασαδόρου.

Την απονομή του βραβείου στην MVP της διοργάνωσης Βάλια Ευαγγελίου έκανε η αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Μαρκοπούλου Μελπομένη Βαμποράκη.Την απονομή στην καλύτερη επιθετικό Ελευθερία Γαργάλα έκανε ο ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Revoil, μεγάλου χορηγού του Μαρκόπουλου Γιάννης Θεοτόκης.Την απονομή στην καλύτερη πασαδόρο Ευαγγελία Τάνη έκανε η δημοτική σύμβουλος Δήμου Μαρκοπούλου Μαρίκα Μαντάλα.Την απονομή στην καλύτερη μπλοκέρ Κατερίνα Αλλαγιάννη έκανε ο ταμίας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Δημήτρης Γεωργίου.Την απονομή στην καλύτερη σέρβερ Έρρικα Γράβαρη έκανε ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών Αττικής Νίκος Πέππας.Την απονομή στο καλύτερο λίμπερο Αναστασία Δήμου έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Ανδρέας Σωνάκης.MVP: Βάλια Ευαγγελίου (A.O. Μαρκοπούλου Revoil)
Καλύτερη επιθετικός: Ελευθερία Γαργάλα (Π.Α.Ο.Κ.)
Καλύτερη πασαδόρος: Ευαγγελία Τάνη (Α.Σ. Άρης)
Καλύτερη μπλοκέρ: Κατερίνα Αλλαγιάννη (A.O. Μαρκοπούλου Revoil)
Καλύτερη σέρβερ: Έρρικα Γράβαρη (A.O. Μαρκοπούλου Revoil)
Καλύτερο λίμπερο: Αναστασία Δήμου (A.O. Μαρκοπούλου Revoil)

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Τα χρυσά μετάλλια στο Μαρκόπουλου που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας απένειμε ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών Αττικής Νίκος Πέππας και ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος.

Το τρόπαιο στο Μαρκόπουλο έδωσε ο ειδικός γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Γιάννης Βερούτης και ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Κώστας Αλλαγιάννης.Τα ασημένια μετάλλια στον Άρη που κατέλαβε την 2η θέση απένειμε ο πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Κώστας Αλλαγιάννης.Τα χάλκινα μετάλλια στον Π.Α.Ο.Κ. που κατέκτησε την 3η θέση απένειμε ο ταμίας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Δημήτρης Γεωργίου.Τα τιμητικά διπλώματα στον Απόλλωνα Πάτρας για την κατάκτηση της 4ης θέσης παρέδωσε ο Ανδρέας Σωνάκης, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α..


Σχετικά Άρθρα