Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil: Έλενα Κανελλοπούλου και Βάλια Ευαγγελίου για την κατάκτηση του τίτλου στις νεάνιδες

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Για την κατάκτηση του 2ου πανελλήνιου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 στην ιστορία του Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil μίλησαν η προπονήτρια της ομάδας Έλενα Κανελλοπούλου και η αρχηγός Βάλια Ευαγγελίου, η οποία αναδείχθηκε και MVP της τελικής φάσης.

«Είναι διαφορετικό το συναίσθημα από το 2021. είχαμε τον κόσμο μας δίπλα και ήθελα αυτή η γενιά που έχει παλέει τόσο πολύ να ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενη για αυτά τα κορίτσια. Ο αγώνας κρίθηκε στην ποιότητα του σερβίς και στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι έχουμε αθλήτριες που αγωνίζονται στην γυναικεία ομάδα. Προσαρμόζουν το επίπεδο των προπονήσεων και των αγώνων στη γυναικεία ομάδα και στους αγώνες των νεανίδων. Αφιερώνω το τρόπαιο αυτό στους συνεργάτες μου, στον Λίνο, στον Παναγιώτη Ρωξάνα, στην Γιώτα Λουκά, στον Πάρη Ευαγγελίου, στον Ανδρέα Μπίνη και σε όλες τις αθλήτριές μου» δήλωσε η Έλενα Κανελλοπούλου.

Από την πλευρά της η αρχηγός και ακραία του Α.Ο.Μ. Βάλια Ευαγγελίου τόνισε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην ομαδικότητά μας, στην πίεση από το σερβίς μας και στο μπλοκ-άμυνα. Το ζήσαμε περισ΄σοτερο φέτος, ήμασταν στο σπίτι μας. Η πόλη μας στηρίζει πάρα πολύ και επιτέλους βρήκαμε τη δύναμη να τους επιστρέψουμε λίγη από τη χαρά που μας έχουν δώσει. Θέωλ να αφιερώσω σε όλους εκείνους που μας στήριξαν από την πρώτη μέρα που μπήκαμε στο γήπεδο. Ήταν μία δικαίωση για μένα, καθώς είχα έναν σοβαρό τραυματισμό τον Σεπτέμβριο του 2021. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με το Μαρκόπουλο μετά από 13,5 χρόνια, καθώς θα μετακομίσω στην Αμερική για σπουδές, γι'αυτό ήταν πολλή συναισθηματική στιγμή για μένα».

Σχετικά Άρθρα