Εκατό παιδιά από το 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου Μεσογαίας έπαιξαν βόλεϊ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων επισκέψεων των ομοσπονδιακών προπονητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στα σχολεία της χώρας, κλιμάκιο του τμήματος ανάπτυξης επισκέφτηκε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου το 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Στο Μαρκόπουλο παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ, Χρήστος Ντόζης και οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Παναγιώτης Λακασάς, Γεώργιος Μπακοδήμος, Γρηγόρης Ρουσάκης, Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και Γιώργος Ουτζής, οι οποίοι έδειξαν στους μαθητές του σχολείου τους βασικούς κανόνες και τις τεχνικές της πετοσφαίρισης. Περισσότερα από 100 παιδιά δοκίμασαν τις ικανότητές τους και διασκέδασαν παίζοντας βόλεϊ.

Κατά τη παραμονή του κλιμακίου των προπονητών στο 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου, το γυμναστήριο επισκέφτηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Μαρκοπούλου, Μένη Βαμποράκη και ο πρώην διεθνής αθλητής, και νυν Γενικός Γραμματέας του ΠΑ.Σ.Α.Π. και προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα των αγοριών του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, Παναγιώτης Πελεκούδας.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου, Σπύρο Μαστροδήμο, και τις γυμνάστριες εκπαιδευτικούς Έλενα Σχίζα και Αλεξάνδρα Λαγκούση για την πρόσκληση και την θερμή φιλοξενία.

Σχετικά Άρθρα