Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. επισκέφθηκε Δημοτικά σχολεία στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Το 1o και το 4ο  Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης, Δημήτρης Σολκίδης, Θανάσης Αραμπατζής στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ.

Στο 4ο Δημοτικό οι κ.κ. Κουτουνίδης, Σολκίδης σε  συνεργασία με  την   εκπαιδευτικό Φυσικής αγωγής του σχολείου κα. Μαρία Κούμα, παρουσίασαν  το άθλημα της Πετοσφαίρισης στους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε' και ΣΤ΄ τάξης, μίλησαν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του  βόλεϊ, εξήγησαν τους κανόνες του παιχνιδιού και  μέσα από κινητικές δραστηριότητες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν βιωματικά γνωρίζοντας βασικές δεξιότητες του αθλήματος.


Στο 1ο Δημοτικό οι κ.κ. Κουτουνίδης, Σολκίδης, Αραμπατζής σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς Φυσικής αγωγής του σχολείου Βάνα Χαλιαμάλια και Γιάννη Καθαρόπουλο, έκαναν μία αντίστοιχη παρουσίαση στους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε' και ΣΤ΄ Τάξης, ενώ στο τέλος τα παιδιά χωρισμένα σε ομάδες έπαιξαν στο  κλειστό γυμναστήριο του σχολείου στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.


Σχετικά Άρθρα