Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μαρίνος Κουτσογιάννη στο τουρνουά μίνι Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Με μαζική συμμετοχή και μεγάλη οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μίνι Βόλεϊ Αγοριών - Κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α. Μαγνησίας, η Ομάδα Φυσικής Αγωγής και ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Λιάκας Χρήστος σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ. Δημακόπουλο Ιωάννη και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Βόλεϊ κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο.

Το διήμερο Σχολικό τουρνουά μίνι Βόλεϊ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Ιωνίας.

Τα παιδιά έπαιξαν σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα και χάρηκαν το παιχνίδι του Βόλεϊ προσφέροντας παράλληλα όμορφο θέαμα

Το τουρνουά αποτέλεσε μία μοναδική ευκαιρία για τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες να αγωνιστούν, να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο άθλημα του Βόλεϊ με ενίσχυση της ευγενούς άμμιλας μεταξύ τους.

Η προώθηση της φιλίας επίσης μεταξύ σχολικών ομάδων και παιδιών, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής επετεύχθη στο έπακρο για άλλη μια σχολική χρονιά.

Σχετικά Άρθρα