Βένιος, Καρύκας: «Του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι»

BEACH VOLLEYBALL ,

Την 17η θέση στη πρώτη τους διεθνή συμμετοχή στο μπιτς βόλεϊ κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Βένιος, Αντώνης Καρύκας. Το Ελληνικό δίδυμο ήταν μία από τις τρεις ομάδες αγοριών που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 στο Λουτράκι, εμπειρία, που όπως δήλωσαν τους άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις, ωστόσο έμειναν με τη πικρία από τον αποκλεισμό τους στη φάση των «24».

«Ήταν μία όμορφη εμπειρία. Ήταν η πρώτη μας εμφάνιση σε διεθνής διοργάνωση. Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε καλύτερα απ'ότι περιμέναμε, ωστόσο μας μένει μία μικρή πικρία, καθώς βάση των εμφανίσεών μας μπορούσαμε και καλύτερα. Το παιχνίδι για τη προκρίση στους 16 με τη Πορτογαλία μας στεναχώρησε γιατί πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να ήμασταν εμείς νικητές. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη, ημάσταν μπροστά 1-0 σετ και προηγούμασταν στο δεύτερο, αλλά κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία μας κόστισαν το σετ και στο τάι μπρέικ είχαμε πεσμένη ψυχολογία. Δεν το βάζουμε κάτω όμως, θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Πήραμε πολλές εμπειρίες και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι.



Ήταν πολύ ωραίο που η διοργάνωση έγινε στην Ελλάδα και στο Λουτράκι και δόθηκε η ευκαιρία στις οικογένειές μας να έρθουν και να μας παρακολουθήσουν. Μακάρι και στο μέλλον να γίνουν ακόμα περισσότερες διοργανώσεις εδώ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε του προπονητές μας και κυρίως τον Γιώργο Μονιάκη που μας έκανε τη προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό, στον ομοσπονδιακό προπονητή Κωνσταντίνο Ποθητάκη που μας καθοδήγησε στο Ευρωπαϊκό και μάθαμε αρκετά πράγματα δίπλα του. Φυσικά και τον Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου που μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές κατά την διάρκεια του τουρνουά. Τέλος, ένα ευχαριστώ και στις οικογένειές μας που μας στηρίζουν σε κάθε επιλογή που κάνουμε».


Σχετικά Άρθρα