Προπονητικό σεμινάριο Beach Volley για 2η φορά στην Αθήνα

BEACH VOLLEYBALL ,

Στην Αθήνα και στο διάστημα 1-6 Νοεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί το 2ο διεθνές σεμινάριο της σειράς FIVB BV COACHES COURSE (LEVEL-1), με κύριο εισηγητή τον Βρετανό Jeff Brehaut και βοηθό τον Ελληνικής καταγωγής τεχνικό Μαρκ Κοντόπουλο.  

Το εξαιρετικά επιτυχημένο 1ο FIVB Course στην χώρα μας είχε διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2019 με πρωτοβουλία του εκλιπόντα τεχνικού Βαγγέλη Κουτουλέα που ήταν και αυτός που κατά γενική ομολογία συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη του θεσμού διεθνώς.  

Το σεμινάριο που περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική για 5 ημέρες στην Αθήνα αλλά και on-line εκπαίδευση για μεγαλύτερο διάστημα, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Triantafyllidis BEACH ARENA στον Γέρακα.

Πέραν της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που είναι ο κύριος φορέας υλοποίησης, το πρόγραμμα υποστηρίζεται ακόμη από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή μέσω του Olympic Solidarity και φυσικά από την ΕΟΠΕ που το φέρνει για 2η φορά στην χώρα μας.

Πληροφορίες μπορούν να βρουν ΕΔΩ οι ενδιαφερόμενοι ενώ για τις εγγραφές θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς είναι περιορισμένος ο αριθμός που επιτρέπουν οι προδιαγραφές του θεσμού.  

Σχετικά Άρθρα