South BV Open: Πρωτιά στην πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ για Ιωαννίδη, Παπαδημητρίου

BEACH VOLLEYBALL ,

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ οι πρωταθλητές Ελλάδας του 2022 Παναγιώτης Ιωαννίδης, Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Το δίδυμο από την Θεσσαλονίκη κατέκτησε την πρώτη θέση στο SOUTH BV OPEN, φτάνοντας στο χρυσό μετάλλιο νικώντας στον τελικό τον Σταύρο Ντάλλα και τον Δημήτρη Χατζηνικολάου με 2-1

Ο τελικός ήταν συναρπαστικός με εντυπωσιακές φάσεις, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να κερδίζουν το χειροκρότημα από όλους όσοι βρισκόντουσαν στις εγκαταστάσεις του South BV στην Γλυφάδα.

Ιωαννίδης και Παπαδημητρίου πρόσθεσαν από 37,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία, ενώ Ντάλλας και Χατζηνικολάου από 33,75.

«Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που ξεκινήσαμε με αυτό τον τρόπο το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επειδή είναι ακόμα η αρχή της σεζόν δεν έχουμε βρει πλήρως τον αγωνιστικό μας ρυθμό και το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση σε ένα δυνατό τουρνουά δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο» δήλωσαν οι νικητές Ιωαννίδης και Παπαδημητρίου, που νωρίτερα στον ημιτελικό νίκησαν στο τάι μπρέικ τον Ιάκωβο Καφούρο και τον Χρήστο Τσιγαρίδα.

Τέλος, οι πρωταθλητές Ελλάδας του 2022 ευχαρίστησαν τους διοργανωτές του South BV Open και τους χορηγούς που τους στηρίζουν στο φετινό σιρκουί.

«Ήταν μία όμορφη διοργάνωση και ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλες στην συνέχεια του σιρκουί. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν στην φετινή μας προσπάθεια και είναι το Gajah the secret island, το AVP wealth management, το join juice bar, το Apallou cafe bar, το Bourbon και το beacharo».



Ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ στον ημιτελικό πήραν σπουδαία πρόκριση κόντρα στον Ιάσωνα Κανέλλο και τον Γιώργο Τερζόγλου.



«Είμαστε ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις που κάναμε στο τουρνουά. Είμαστε μία νέα ομάδα η οποία τώρα βρέθηκε για πρώτη φορά να αγωνίζεται σε επίσημη διοργάνωση. Καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό και ηττηθήκαμε οριακά στο τάι μπρέικ. Έχουμε κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα για να προπονηθούμε ώστε να πάμε στην Κρήτη και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη νέα αυτή διοργάνωση, το Beach Volley Nations Cup. Ανυπομονούμε και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένειά μου που ήρθε να με δει στο τουρνουά. Την γιαγιά μου και την μαμά μου που γιόρταζαν σήμερα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες» δήλωσε ο Σταύρος Ντάλλας, με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου να συμπληρώνει:

«Έχουμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε και να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε για το Nations Cup. Είμαστε νεοσύστατη ομάδα και στο πρώτο τουρνουά που παίξαμε ως δίδυμο δείξαμε καλά δείγματα και είμαστε χαρούμενοι για τις εμφανίσεις μας. Είναι μία ενθαρρυντική πρώτη εικόνα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Θέλω να ευχαριστήσω και τους χορηγούς που βρίσκονται στο πλευρό μας, τον μεγάλο μας χορηγό την WAHL και το bourbon speciality coffees, Arla Protein και Puggy nail bar».

Συνολικά 73 ομάδες συμμετείχαν στο πρώτο επίσημο τουρνουά του 2023 στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του South BV, με τον Άλκη Αυγουστή να δηλώνει:

«Κάναμε μία μεγάλη αναβάθμιση στις εγκαταστάσεις μας και αυτό το Open ήταν ένα σημαντικό τεστ για εμάς. Θεωρώ όλο το τιμ του South BV αντεπεξήλθε με μεγάλη επιτυχία και οι αθλητές-τριες και οι επισκέπτες απόλαυσαν αυτό το τριήμερο».

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του κυρίως ταμπλό των ανδρών ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα