South BV Open: Το πρώτο φετινό χρυσό στις Γεωργίνα Αντωνακάκη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου

BEACH VOLLEYBALL ,

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ κατέκτησαν η Γεωργίνα Αντωνακάκη και η Χρυσάνθη Χριστοδούλου.

Το δίδυμο από την Κρήτη που ήταν το Νο1 του ταμπλό επικράτησε στον τελικό της Πηγιάννα Μεθενίτη και της Άννας Σπανού με 2-0 (21-15, 21-12) σετ, παίρνοντας παράλληλα και την ρεβάνς από την ήττα τους στη φάση των ομίλων του South BV Open.

Αντωνακάκη και Χριστοδούλου πρόσθεσαν από 37,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και στην συνέχεια του σιρκουί θα αγωνιστούν ως δίδυμο με την Ιωάννα Περδικάκη και την Δήμητρα Καραγκούνη αντίστοιχα.



«Πρώτο μας τουρνουά για το καλοκαίρι και είμαστε χαρούμενες για το αποτέλεσμα. Παρόλο που δεν θα παίξουμε μαζί στην συνέχεια ήταν το καλύτερο ξεκίνημα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Χρυσάνθη στο σιρκουί. Θέλω να ευχαριστήσω και τους διοργανωτές, το South BV για την φιλοξενία αυτό το τριήμερο» δήλωσε η Γεωργίνα Αντωνακάκη που την φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως λίμπερο στον Ολυμπιακό.

Η Χρυσάνθη Χριστοδούλου, αρχηγός των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το φετινό ξεκίνημα. Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Αν και με την Γιωργίνα δεν θα παίξουμε μαζί, είχαμε άψογη συνεργασία και το απολαύσαμε. Την ευχαριστώ και της εύχομαι καλή συνέχεια στο σιρκουί με υγεία πάνω απ'όλα. Συγχαρητήρια στο South BV που προσπάθησε και έκανε το καλύτερο δυνατό για τις συμμετέχουσες ομάδες αυτό το τριήμερο. Τέλος να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες με υγεία».

Η Μεθενίτη με την Σπανού πρόσθεσαν τους πρώτους 33,75 βαθμούς και επιστρέφουν ως ομάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά το 2019 όταν και είχαν κατακτήσει την 3η θέση στην Ελλάδα και την 1η στην πανελλήνια βαθμολογία.



«Τα κορίτσια έπαιξαν καλύτερα από εμάς στον τελικό. Η αλήθεια είναι πως είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο στην προετοιμασία μας και δε θα ήταν κακό να παραδεχτούμε πως οι δυνάμεις μας, "μας εγκατέλειψαν". Ξέρουμε πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο να είμαστε έτοιμες για το πρώτο τουρνουά Μάστερς. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας Στάθη Χανδρινό και το South BV για την υποστήριξη» δήλωσαν μετά τις απονομές Μεθενίτη και Σπανού.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του κυρίως ταμπλό γυναικών ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα