Νικολάι και Καράμπουλα για την διοργάνωση στον Καρτερό: Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να απολαύσει όμορφο θέαμα

BEACH VOLLEYBALL ,

Η ατραξιόν του CEV Beach Volley Nations Cup που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 25 έως 27 Μαΐου είναι οι Ιταλοί Πάολο Νικολάι και Άντριαν Καράμπουλα.

Οι δύο αθλητές είναι εκ των κορυφαίων του κόσμου και ήρθαν στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Όταν έγινε γνωστό πως ο όμιλος της Ελλάδας έχει και την Ιταλία και πως θα βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Πάολο Νικολάι και ο Άντριαν Καράμπουλα, ο φίλαθλος κόσμος του μπιτς βόλεϊ ενθουσιάστηκε που θα παρακολουθήσουν από κοντά δύο από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Ο Πάολο Νικολάι είναι 35 χρονών και θα αγωνίζεται πλέον με συμπαίκτη τον Σαμουέλε Κοταφάβα. Με συμπαίκτη τον Ντανιέλε Λούπο έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων 3 πρωταθλήματα Ευρώπης (2014, 2016, 2017), ενώ το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο πήρε το ασημένιο μετάλλιο.



Από την άλλη, ο Άντριαν Καράμπουλα έχει κατακτήσει ουκ ολίγα παγκόσμια και ευρωπαϊκά τουρνουά. Πρόκειται για τον αθλητή που έχει ως σήμα κατατεθέν το σερβίς skyball ("μπανάνα") και το 2019 είχε αναδειχθεί ως ο πιο fun to watch παίκτης του παγκόσμιου σιρκουί. Μαζί με τον Άλεξ Ρανκιέρι που θα έχει ως συμπαίκτη στη διοργάνωση βρίσκονται στο Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης.



Οι δύο αθλητές έδωσαν συνέντευξη στο volleyball.gr και αναφέρθηκαν στην διοργάνωση στον Καρτερό, για τον δρόμο της πρόκρισης προς το Παρίσι το 2024, ενώ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον κόσμ οτης Κρήτης και τους υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα προσφέρουν όμορφο θέαμα κατά την διάρκεια των αγώνων.


Σχετικά Άρθρα