Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το European Nations Cup

BEACH VOLLEYBALL ,

Με την ολοκλήρωση του European Nations Cup 2023 στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο Κρήτης (25-27/05), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές του τουρνουά, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και τον Πρόεδρο Λευτέρη Ζερβό, καθώς και στο μέλος του Μαρία Παπαδάκη. Τέλος, την Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και τον Πρόεδρο Νίκο Νταμπακάκη και τους συνεργάτες του.

Ευχαριστίες και στην Ένωση Πετοσφαίρισης Κρήτης και ίδιαίτερα στον Πρόεδρο Ανδρέα Γιαννόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του καθόλη την διάρκεια των αγώνων, συμπεριλαμβανομένου και των ιατρικών υπηρεσιών της διοργάνωσης.

Πολύτιμη ήταν και η συμβολή των χορηγών-υποστηρικτών και συγκεκριμένα του Καφέ Δανδάλη, της εταιρείας ιατρικού εξοπλισμού Medi-Shop, του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι, του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, των ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, της Blue Star Ferries, καθώς και της ferias travel που οργάνωσε με άψογο τρόπο την φιλοξενία και τις μετακινήσεις των ομάδων.

Η Ε.Ο.ΠΕ. επίσης ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης για την παρουσία τους στους αγώνες και ιδιαίτερα των δημοτικών σχολείων που έδωσαν χρώμα και βοήθησαν με την φωνή τους τις Ελληνικές ομάδες κόντρα σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και του κόσμου.

Η αναγνώριση και τα θετικά σχόλια από τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές από τις 7 χώρες που βρέθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης είναι η καλύτερη επιβράβευση για όλους όσοι εργάστηκαν για την διεξαγωγή των αγώνων στις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center, που φιλοξένησαν για πρώτη φορά διεθνής διοργάνωση μπιτς βόλεϊ.

Σχετικά Άρθρα