Xanthi Grand Slam: Οι απονομές και οι βραβεύσεις

BEACH VOLLEYBALL ,

Με τις απονομές στις απονομές που συμμετείχαν στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου, καθώς και με την απονομή των τιμητικών πλακετών έπεσε η αυλαία του Xanthi Grand Slam στην πλατεία Δημοκρατίας στη Ξάνθη.

Πριν την απονομή των μεταλλίων στους νικητές, στις νικήτριες και στους φιναλίστ της διοργάνωσης, απονεμήθηκαν πλακέτες σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να γίνει το Xanthi Grand Slam μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος στην χώρα μας.

Πλακέτα δόθηκε στους εκπροσώπους του Ερμογένη Ξάνθης, Δημήτρη Μακρυνίτσα και Χρήστο Παπαχρόνη. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ Ειρήναρχος Κεμανετζής.

Η Οργανωτική επιτροπή απένειμε αναμνηστική πλακέτα σε δύο αθλητές που εκπροσωπούν την Θράκη και την Ξάνθη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τους Γιώργο και Σπύρο Τερζόγλου. Εκ μέρους των δύο αθλητών την αναμνηστική πλακέτα έλαβαν οι γονείς τους Θανάσης Τερζόγλου και Βίκυ Τρυφέρη. Την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμο Ξάνθης για την άριστη συνδιοργάνωση του Xanthi Grand Slam. Την απονομή στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης για την άριστη συνδιοργάνωση του Xanthi Grand Slam. Την απονομή στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου.

Ο Δήμος Ξάνθης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην Ε.Ο.ΠΕ. για την άριστη συνδιοργάνωση του Xanthi Grand Slam. Την πλακέτα από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Την απονομή στην 2η θέση των γυναικών στις Δήμητρα Μαναβή, Μυρτώ Καλαμαρίδου έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ Ειρήναρχος Κεμανετζής και ο Κώστας Κούσης, εκ των χορηγών του Xanthi Grand Slam.

Το χρυσό μετάλλιο στην Ιφιγένεια Σαμπάτη και στην Ευανθία Λάβδα έδωσε ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Ξάνθης Σουά Μπεκήρ Ογλού και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Τα ασημένια μετάλλια των ανδρών στους Ιάκωβο Καφούρο και Χρήστο Τσιγαρίδα έδωσαν ο Κώστας Καραμπάσης, ιδιοκτήτης του The Espressonist, επίσημος χορηγός της διοργάνωσης και η Χριστίνα Καρολίδου, κύριος χορηγός με το κατάστημα Vodafone.

Τα χρυσά μετάλλια στους Παναγιώτη Ιωαννίδη, Θοδωρή Παπαδημητρίου έδωσαν το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι διαιτητές των τελικών, Γιώργος Δρανίτσας, Άρης Παπαδόπουλος, Μαρία Τσιούλα και Θανάσης-Ειρηναίος Μούζουλας.

Η συμβολική βράβευση της διοργάνωσης έγινε στην Λυδία βαχαρέλη, την μικρότερη ηλικιακά εθελόντρια.

Σχετικά Άρθρα